INTERNATIONAL WOMENS DAY WITH VERO MODA

Hello there

Som i sikkert ikke har kunne undgå at se, var jeg til event med Vero Moda hos Bestseller i Aarhus forleden dag/aften. Det var en helt fantastisk aften, hvor vi fejrede international womens day. Der var gjort så meget ud af det. Vero Moda har et specielt samarbejde med et skincare brand, som arbejder med kvinder i Uganda. De tager ned for at lære kvinderne i Uganda om alt mellem himmel og jord. Kvinderne er med i processen med deres skincare brand, og de er med til at sælge produkterne. De gør utrolig meget for de her kvinder, hvilket jeg synes er så smukt og fantastisk.

Under eventet var der 2 forskellige kvindelige (selvfølgelig) musikerne, som leverede det smukkeste musik. Der var en kunstner, som lavede et portræt af os alle sammen. Desværre glemte jeg mit.. Bad luck.. Den må jeg lige få tilsendt, for den var så fin, og unik.

Senere på aftenen var der presse middag, med en masse presse folk og nogle influencers. Det var simpelthen så hyggeligt, og ikke mindst fantastisk mad. Vi fik serveret en 7 retters menu. Det skal lige tilføjes, at der tideligere havde været en del snacks og drinks, så min mave var langt fra tom, da vi kom til maden. I ved jeg har en svaghed for mad, og især lækker mad, der er anrettet på en smuk måde. Mit hjerte græd næsten af glæde, over de her retter. Det smagte så godt, at jeg spiste rup og stub af alle retterne. Jeg har vedlagt nogle billeder af maden, så i kan se hvad vi fik.

Under maden var der endnu en dygtig sangerinde, som i den grad bidrog til den ellers i forvejen rigtig gode stemning.

Alt i alt var det en super hyggelig aften, med et sejt brand, og nogle skønne veninder, og kollegaer!

Må i have en dejlig fredag

Kisses M


T-shirt, Zara / Sweater, Gina Tricot / Bukser, Zara / Sko, Zara / Smykker, Maanesten

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh