I SEPTEMBER HAR JEG // F1, ENGLAND, KRETA, KØBENHAVN, & AMSTERDAM

Hello there

Sikke da en vild måned september har været. Den er simpelthen fløjet afsted, og alligevel føler jeg at den har varet flere måneder, fordi jeg har oplevet så mange ting. Jeg kan slet ikke forstå hvordan jeg har kunnet få så mange fantastiske minder, på 30 dage! Det er helt vild. Men ikke desto mindre er det lykkedes for mig. Jeg har rejst næsten hele måneden, set de fineste byer, og fået nogle nye beskendtskaber.


Lad os starte hvor vi slap, i sidste måned..

I september har jeg...

Været på Monza for at se Formel 1 med min mandlige del af familien. Sådan sluttede jeg også sidste måneds indlæg af. Turen strakte sig fra slut august til start september, det er derfor den er med begge måneder. Denne tur vil jeg ikke skrive så meget om, da jeg allerede har gjort det.

Da jeg kom hjem fra Monza var jeg hjemme i 1,5 dage, inden jeg tog afsted til England. Jeg var på en pressetur til England, med Love Great Britain. Det var en helt fantastisk tur, hvor jeg var afsted med 2 andre influencers, @Annemwidvey og Wiliam fra Sverige. Vi hyggede os alle 3 super meget sammen, og oplevede så mange ting. Vi havde simpelthen den bedste kemi! Anne og jeg viste sig at være det perfekte “veninde match”, og havde det alt for sjovt sammen! Hun er en person jeg har taget “med mig hjem”, fra turen. På de 5 dage vi var afsted, besøgte vi byerne: Leeds, Manchester og Liverpool. Jeg lover der nok snart skal komme et uddybende indlæg, om alt hvad vi lavede, en masse billeder, og andet. Indtil videre kan i se videoen derfra, længere nede i indlægget


Da jeg kom hjem fra England, tog jeg dagen efter afsted til Kreta med mine forældre. Jeg nåede at være hjemme i små 20 timer. Men det var tid nok til at få pakket om. Heldigvis var det med mine forældre jeg skulle afsted. EN ren afslapningsferie. Jeg har rejst en del, og har faktisk savnet min familie lidt, når jeg har været væk. Derfor var det virkelig dejlig, at få en hel uge med dem, hvor vi bare skulle hygge, slappe af, og spise god mad. Vi var afsted sammen med Saras forældre, og et hold venner. Det var simpelthen så hyggeligt, og ikke mindst utrolig tiltrængt med en uge på ryggen i solen! På denne tur fik jeg lavet en lille, men meget betydningsfuld tatovering. Nemlig 3 små tændstiksmænd, der symboliserer mine 2 storebrødre, og jeg. Den er tegnet af min svigerinde Winnie, så det har også en betydning. Jeg er ovenud lykkelig for den. Nu har jeg dem med mig overalt, hvor jeg end er i verden, eller dem for den sags skyld.

Dagen efter at jeg kom hjem fra Kreta, tog jeg afsted til København. Det var 4 måneder siden jeg sidst havde været der, og jeg havde savnet det så meget. Jeg boede ved min bror Martin, og havde nogle dejlige dage med ham. Jeg fik besøgt en masse kunder, PR bureauer, og sås med nogle dejlige mennesker. En af aftenerne havde jeg inviteret Martin og Winnie ud at spise, da de har fået lejlighed i København, og nu er flyttet permanent. Før var det blot Martin der havde et værelse i København, som han brugte i hverdagene, da han arbejde i København, mens ham og Winnie boede stadig i Aarhus.

Efter København var jeg hjemme i 2 dage, hvor jeg nåede at ses med min søde gamle roomie fra efterskolen. Det er nogle gange svært at huske at få set med de helt gamle veninder, og venner, men når man så får det gjort, betyder det også bare utrolig meget. Sofie og jeg var ude at spise lækker mad, hvorefter vi kørte hjem til Roland med bland selv slik, og hyggede hele aftenen. Det var virkelig en dejlig aften!

Efter de 2 dage, gik turen til Amsterdam med Rituals. Igen, så skal der nok komme et indlæg med alle detaljer, billeder, osv fra denne tur. Men jeg kan sige, at det var en helt igennem fantastisk tur! Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Hvis i har fulgt med på min Instagram, ved i hvad jeg mener. Der manglede ingenting. Vi boede på et splinter nyt hotel, med yoga session om morgenen, lækker mad, lanceringer af nye produkter, slumber party på en båd i Amsterdams kanaler, osv. Det lyder helt surrealistisk, men det var faktisk det der skete. Jeg er ved at ligge sidste hånd på videoen derfra, som kommer op, i næste uge. @Annemwidvey fra Norge, som jeg også var i England med, var også med på denne tur! Hun er på meget kort tid blevet en super god veninde, som jeg virkelig nyder at bruge min tid med. Vi er på mange måder rigtig ens, i hvert fald er vi lige skøre. Det får i også at se i min kommende video, hvor der er en del af vores (ifølge os) meget gode danse moves, haha. Jeg håber snart vi skal på en tur mere sammen!

Jeg har nu haft snart 1 uge hjemme, og har simpelthen nydt at være hjemme ved familie, venner og vante rammer. Jeg har fået arbejdet en del, forberedt mig til guideskolen, som jeg tager afsted til i aften (whaaat?!?). Det er helt vildt, og det er stadig ikke helt gået op for mig endnu. Men jeg glæder mig, og er sikker på, at det nok skal blive en oplevelse for livet.

Jeg har nu fået ses med en masse venner, og hygget mig, men har også prioriteret at få slappet af, og få ladet mine batterier op, inden jeg nu skal afsted i 5 uger, hvor jeg ved med mig selv, at jeg ikke får slappet meget af. Jeg er som person meget social, og vil hellere sove lidt mindre, og ses mere med de andre, skabe minder og sjove historier.

Jeg håber i nyder at læse disse indlæg, hvor jeg samler hele min måned, det er i hvert fald super skønt for mig, at se tilbage på alle de dejlige minder

Må i have en dejlig torsdag

Kisses M

YouTube videoer

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Lyder virkelig også som noget af en måned! <3 Super fine billeder
nouw.com/itsmypassions
VenterPaaVinBlog,
Åh, får fluks rejsefeber 😃

-A
www.venterpaavin.dk