I AUGUST HAR JEG // KRETA, FESTIVAL, FORMEL 1 & ET SVÆRT FARVEL

Hello there

Jeg tænker at lave dette til en lille serie, her på bloggen. Før i tiden lavede jeg ofte Weekplans, for at i kunne følge med i min hverdag, og få et indblik i, hvad jeg laver på en uge. Men jeg har erkendt, at jeg glemmer det ret tit. Derfor vil jeg nu lave et månedligt ’’I denne måned skete der…’’ indlæg. Deri vil jeg skrive hvad der er sket i den forrige måned, vise billeder, og linke til de videoer jeg har lagt op på YouTube.

En anden ting. Jeg spurgte på min instagram i sidste uge, om i helst ville have, at jeg skulle fokusere på blog eller YouTube i fremtiden. Omkring 75% svarede YouTube, derfor har jeg valgt at fokusere lidt ekstra på det, frem for bloggen, derfor har der været lidt stille på bloggen. YouTube er stadig rigtig nyt for mig, og jeg er langt fra rutineret i det endnu, men jeg synes det er super sjovt, udfordrende og lærerigt, og jeg er så glad for, at i bakker op om den nye tilføjelse til mit lille univers!

Så lad os komme til sagen:

I August skete der..

August og december er klart mine yndlings måneder på hele året, August dels fordi det er min fødselsdags måned, og dels fordi sommeren er gået mod enden, men man lige kan nyde de sidste aftener ude, de sidste solstråler, og det sidste grillmad. Det er virkelig en dejlig måned.

Måneden startede med en rejse til Kreta med min bedste ven Roland. Det var vores første rejse sammen, og det gik simpelthen så godt. Vi hyggede os utrolig meget, solede dagen lang, badede en del, spise en masse god mad, og dansede om aftenen.

I kan se mine outfits derfra her

Måneden bød også på Smuk fest. En form for tradition for mig, efterhånden. Jeg elsker Smuk, dels fordi det er en festival, dels fordi alle mine venner er der, og ikke mindst fordi det er en REN festival. Jeg har kun været på Smuk fest, men jeg tror heller ikke andre festivaller ville passe til mig. Men smuk er lige mig. Jeg elsker den gode stemning, alt den gode musik, og at man lærer så mange nye at kende, hver eneste år, hvis man er åben overfor det. Jeg var der kun torsdag, fordi jeg netop lige var kommet hjem fra ferie et par dage inden, og skulle afsted igen lige efter, og jeg gerne ville nå at ses med min familie. Torsdags programmet var lige efter mit hoved! Lad os bare sige, at Shawn Mendes gjorde min festival en del bedre, end jeg havde regnet med den ville blive. Måske han er mit største celebrity crush!

Noget der også er sket, som jeg ikke har fortalt jer er, at min dejlige hund Enzo, desværre er blevet aflivet.. Det er selvfølgelig noget der har gjort mig virkelig ked af, og noget der først nu, er ved at gå op for mig.. Men hun var en gammel hund, som havde haft et dejlig lang liv på 13 år, fyldt med alt den kærlighed man kan ønske sig. Hun har været den dejligste hund, og hun er virkelig savnet. Men det var det rigtige at gøre <3

Et par dage efter var det min 21 års fødselsdag. Jeg elsker fødselsdage, og ikke kun min egen. Men jeg elsker at der er en dag der er dedikeret til et menneske, hvor man kan give lidt ekstra opmærksomhed, og forkæle lidt ekstra. Jeg blev selv forkælet helt ud til fingerspidserne! Jeg blev fejret på den bedst tænkelige måde, både af familie og gode venner. I kan læse mere om dagen lige her

Et par dage efter min fødselsdag tog jeg afsted til Kreta igen. Denne gang for at besøge Sara. Som i ved har jeg været en del ved hende denne sommer, og jeg har nydt det utrolig meget. Denne gang var vi to der var på besøg, hvilket vil sige at jeg denne gang havde en til at holde mig med selvskab, mens Sara var på arbejde. Vi havde den sjoveste uge sammen alle 3, og fik grint, solet, skudt billeder, spist alt for meget mad, og danset til fødderne gjorde ondt!

Sidst på måneden tog min mandlige del af familien og jeg, afsted til Formel 1 på Monza i Italien. Det er en tradition i min familie, og noget jeg altid ser rigtig meget frem til. Det var en fantastisk tur, med en masse god race, kvalitid med min familie, og lidt tid med nogle gode venner, jeg desværre ikke ser så ofte. Jeg elsker at været til race, der er den bedste stemning, alle er der for at se race, og ingen hater på hinanden, hvis man ikke holder med den samme. Det er det jeg elsker mest ved det. Alle bidrager til en god stemning, fordi de er der af præcis samme formel, nemlig at se noget godt race, og hygge sig med hinanden. Løbet var desværre ikke det bedste for Kevin (Den danske kører), men til gængæld vandt Hamilton, som jeg hepper ret meget på, ud over Kevin selvfølgelig.

Vi er nu hjemme igen, og det har været en fantastisk tur!

Nu er måneden slut, og jeg sidder nu og ser tilbage på den. Det har været en fantastisk måned, hvilket jeg ved næste måned også bliver. September bliver en måned med en helt masse rejser, jeg kommer praktisktalk ikke til at være hjemme, men jeg glæder mig til hver og en. Det bliver en måned med fart over feltet, og en helt masse arbejde forskellige steder i Europa, og ikke mindst en måned, hvor jeg skal være sammen med en masse andre seje blogger, på tværs af landende.

Jeg håber i er klar til at følge med i den kommende måned.

Kisses M

Månedens videoer

Synes godt om

Kommentarer

IdaWinkel
IdaWinkel,
Lyder som om august har været en dejlig måned!
nouw.com/idawinkel
Mettehogh
Mettehogh,
Det har været en super dejlig måned! <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh