Hvor finder jeg min instagram inspiration?

hello there.

Dette spørgsmål er et ret generelt spørgsmål blandt piger. Derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive lidt om min egen inspiration her på bloggen. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af instagram, og bruger ekstremt meget tid på appen. Nok i bund og grund også for meget, hvis man spørger nogle. For at være ærlig, går der ikke 10 min hvor ikke jeg har tjekket min instagram, det er lidt skræmmende at man kan være så afhængig af en app med billeder, men ærligt, er de fleste piger ikke det, i en eller anden grad? Man kan følge med i inspirerende personers liv, som man overhovedet ikke kender, to be honest, hvem synes ikke det er fedt?? Jeg er i hvert fald kæmpe fan.

Nå men nu til spørgsmålet, hvor jeg selv finder alt min inspiration til instagram?
Næsten det hele sker faktisk på instagram! Jeg bruger utrolig meget tid på Udforsk, hvor billederne er tilpasset det man personligt selv liker. Jeg synes det er helt genialt, og jeg surfer derinde hele tiden (næsten i hvert fald, hehe). Det smarte ved udforsk er, at når man når bunden af billeder, kan man bare rulle op i toppen igen og opdaterer, så popper der en helt masse nye billeder frem. Der finder jeg super meget inspiration selv! Især når billederne er tilpasset det man liker mest, er det jo som skabt til inspiration.

Et andet sted på instagram jeg finder rigtig meget inspiration er, under hvad mine følgere liker, og hvem de følger. Dette kan man finde under sine egne likes, så i toppen står der ''følger''. Så kommer alt det dem man selv følger, laver op. Der finder jeg utrolig mange nye profiler, jeg liker og begynder at følge. Jeg synes det er ret dejligt, at man også kan følge med i hvad andre liker, og hvem de følger, for selv at stifte bekendtskab til nogle brugere, man ellers ikke ville være stødt på.

Hvis I følger med på min instagram : Mettehogh, ved I også, at jeg følger utrolig mange brugere, og jeg liker ekstremt mange billeder, haha! Men jeg elsker det simpelthen bare. Ligesom jeg elsker når folk liker mine billeder, jeg får sådan et kick, for hvert eneste like. Lidt freaky, men hallo sådan har de fleste piger det sikkert. Har jeg ret?;)

Én sidste ting på instagram, der hjælper mig rigtig meget med at finde personer jeg vil følge er, ved at være på en person jeg følger, og så trykker på pilen ud for ''følg''. Pilen finder nemlig relaterede bruger frem, og det benytter jeg mig rigtig meget af! Jeg elsker simpelthen at finde nye profiler jeg kan følge med i!

Derudover bliver jeg inspireret helt vanvittig meget af folk jeg møder på gaden! Det lyder lidt underligt, men jeg holder virkelig øje med folk på gaden. Jeg ligger utrolig meget mærke til andres tøj og tilbehør, og får utrolig meget inspiration ud af det. Jeg elsker at nyde en kaffe udenfor i Århus, og se på folk der går forbi, fordi jeg netop bliver så inspireret af alle de forskellige stilarter der findes! Det er så fedt, og på den måde kan man også få inspiration til at komme ud af sin egen comfort zone. Det er i hvert fald noget jeg selv øver mig i. Jeg har en tendens til at gå i meget barsic tøj, i form af sort, hvid og grå nuancer. Jeg vil så gerne gå i flere farver, men på en eller anden måde, er det få farverige items jeg føler mig tilpas i.. Dammit.

Hold da helt op, det her indlæg tog lige et spring. Meningen var et lille kort indlæg. Det er helt sikkert noget i vil opleve en del gange i fremtiden, haha. Jeg har det med når jeg skriver, at jeg ikke helt kan stoppe igen.

Jeg håber i fandt dette indlæg inspirerende, og kan bruge nogle af mine insspirations tips til noget.

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer