Hvad skal jeg næste år? Stopper jeg med at blogge?

Hello there.

Dette bliver et lidt længere indlæg, så grab a snack, og følg med.

Eftersom jeg (endelig) er færdig med gymnasiet her til sommer, har jeg fået en del spørgsmål omkring, hvad jeg skal efterfølgende. Jeg vil prøve så vidt muligt, at bevare de spørgsmål jeg har fået stillet flest gange.

Hvad skal du efter gymnasiet? Vil du have et sabbat år eller læse videre?

Dette spørgsmål er nok det, jeg har fået aller mest, hvilket egentlig også er forståeligt. Efter gymnasiet vil jeg IKKE læse videre, skolen er simpelthen ikke mig, jeg føler mig ikke hjemme, og det dræner mig for energi, samtidig med at mit humør bliver dårligere. Det er i hvert fald sådan jeg har haft det med mine nu snart 3 år på gymnasiet. Jeg er ikke typen der elsker at lære nye faglige ting, og stræber efter 12 taller i alle fag. Jeg er heller ikke typen der nogensinde ville få et 12 tal, det er mine faglige viden simpelthen ikke stor nok til, og derudover har jeg heller ikke interessen i at bruge flere timer om dagen, på noget der i bund og grund ikke interesserer mig, og det erkender jeg blankt! Skolen interesserer mig simpelthen bare ikke nok, det er der problemet er. Grunden til jeg for 3 år siden startede på HHX, var ikke fordi det var det jeg brændte for, men jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle, og fordi samfundet insisterer på ALLE skal have en gymnasialuddannelse, derfor følte jeg mig nødsaget til det. Set i bakspejlet er jeg slet ikke sikker på det har været det rigtige for mig, men det er en længere historie, derfor tænker jeg at lave et indlæg omkring det, hvis det er noget i ønsker.

Derfor vil jeg ikke læse videre efter gym, i hvert fald ikke lige nu. Som det ser ud lige nu vil have NOGLE sabbat år, hvor jeg vil arbejde fuldtid, og udover det, vil jeg fokuserer på mine sociale medier, og se hvad der kan ske med dem, det er trods alt det jeg brænder mest for! Jeg kan ikke sige om jeg vågner op om 2 år og tænker ''Nu skal jeg simpelthen igang med at læse'', hvis dette er tilfældet, kunne jeg godt tænke mig at læse til stylist, da det er noget der interesserer mig virkelig meget! Jeg elsker at sammensætte tøj, på forskellige måder! Jeg elsker at udforske forskellige stilarter, hvilket også er noget jeg er blevet en del bedre til med årene. Men jeg går først i gang med at læse videre, den dag jeg kan mærke det er det rigtige for mig. Det skal være når jeg kan mærke på mig selv, at det er det jeg vil, og jeg er klar til at læse i 4 år, som de fleste uddannelser tager. Jeg har ikke travlt med at læse videre. Jeg synes ikke der er noget galt i at holde sabbat år, om det er 1 eller 5 år, man skal først læse videre når man er klar til det. Føler man ikke for at læse videre, skal man ikke gøre det. Det er vigtigt at tænke på. Man skal gøre hvad der er bedst for en selv, og IKKE hvad samfundet mener er det rigtige! Man kan sagtens leve lykkeligt uden en uddannelse.


Vil du ud og rejse efter gymnasiet?

Ja jeg kunne super godt tænke mig at komme ud og rejse! Dog ikke i 3 måneder, det er jeg for meget familie menneske til at kunne, og tror ærligt ikke jeg vil kunne undvære min familie og kæreste i 3 måneder! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud og rejse med forskellige veninder. Derfor er min plan at jeg skal rejse 1-2 uger af gangen med mange forskellige veninder. Jeg har så mange steder jeg gerne vil hen i verden, derfor tænker jeg det er den essentielle måde at opleve så meget som overhovedet muligt på, med mange veninder! Når jeg ikke går i skole, kan man bestille afbudsrejser uden for ferierne, og derved spare en masse penge! Win win! Det er i hvert fald planen lige nu. Jeg har en kæmpe passion for at rejse, og elsker at opleve nye ting, især når det kommer til lande! Hvis det stod til mig, skulle jeg rejse i hvert flad én gang hver anden måned! Det tror jeg desværre ikke min økonomi er enig med mig i..


Stopper du med at blogge?

Det kan i lige bande på jeg IKKE gør!! Aldrig i mit liv har jeg fundet en ting der har min interesse så meget som blogging har! Jeg elsker det simpelthen. Jeg elsker at dele mine tanker, inspiration og følelser med jer! Især når man får positiv feedback, det er det bedste jeg ved. Som jeg tideligere nævnte, så har jeg i sinde at fokuserer på mine sociale medier mere, når skolen er slut, og det glæder jeg mig så meget til! Jeg glæder mig til at se hvad mine sociale medier kan blive til, man kan sige, de er vokset enormt meget det sidste år, og det er jeg så taknemlig for! Det er så fedt, når det man brænder for, begynder at lykkes. At starte denne blog, er helt klart det rigtige for mig. Jeg er helt sikker på det er noget jeg forbliver passioneret omkring, og jeg kan love jer for at der er spændende ting i vente. Selvom jeg får et fuldtidsjob efter skolen, vil bloggen stadig være prioriteret lige så meget, hvis ikke mere, idet jeg ikke har lektier at tænke på! Jeg vil blogge så meget jeg kan. Som i ved, kan i altid skrive til mig privat på mail eller Instagram, eller selvfølgelig efterlade en kommentar, hvis i har ønsker om forskellige indlæg! Jeg er aldrig glad for ideer. Men i hvert fald, har jeg slet ikke tænkt mig at stoppe med at blogge, jeg er først lige startet. Jeg ved det her er starten på noget godt, og jeg glæder mig simpelthen så meget, til at se hvad fremtiden bringer! Jeg håber i fortsat vil følge med.

Skal du flytte hjemmefra efter gymnasiet?

Ja det har jeg planer om. Nicklas og jeg vil rigtig gerne flytte sammen, og er så småt i gang med at kigge på lejligheder, men det er lidt svært at finde en der passer perfekt til os. Der er bare lige det, at når vi skal flytte, bliver det højst sandsynligt ikke i Danmark.. Nicklas er racerkører, og kører i Tyskland, derfor er hans muligheder større hvis vi flytter til Tyskland, og jeg bakker ham 100% op, og derfor vil jeg gerne flytte med ham. Jeg er helt sikker på vi nok skal få det hyggeligt, om vi bor i Danmark eller i Tyskland! Vi skal helt sikkert nok finde en lille hyggelig lejlighed der passer til os i det Tyske! Dog er mit tyske ikke helt det bedste, hehe! Meeeeen, mon ikke det kommer med tiden? Ellers må jeg bare prøve med mit børne tysk hehe. Jeg glæder mig i hvert fald til at vi skal bo sammen, det er bare lidt nemmere, end at skule køre frem og tilbage til hinanden næsten hver eneste dag.

For mit vedkommende glæder jeg mig til at få en rigtig hverdag sammen, og til at bo sammen, det bliver simpelthen så dejligt!

Jeg håber jeg fik besvaret de mest basale spørgsmål omkring næste år. Ellers er i altid velkommen til at skrive spørgsmål i kommentaren <3

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Caroline
,
Kan du ikke lave et indlæg om træning og komme i god form? Og hvordan man fx kan spise sundt men ikke hvor det er for dyrt, når man lever på su.. 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Hej Caroline. Det kan du tro jeg gerne vil! Er igang med at planlægge hvordan jeg skal gribe det an, da det er et stort emne, og jeg selvfølgelig kun kan tale ud fra mine gene erfaringer. Men selvfølgelig vil jeg få lavet sådan et indlæg. Fedt med nogle ønsker ❤
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh