HOME FOCUS

Indlæg lavet i samarbejde med, og betalt af Ellos.com

Hello there

Så blev det tid til endnu et bolig indlæg. Denne gang har jeg holdt mig til belysning og lidt til soveværelset, da jeg stadig står og mangler de ting i lejligheden. Jeg ved jeg har sagt det før, men Ellos.com har virkelig ALT. Om det så er ting til køkkenet, soveværelset, badeværelset eller stuen du mangler, så er der altså lidt af hvert.

Her for tiden grundet det dårlig vejr, drømmer jeg om sol og sommer, og det kan vist godt ses i nedenstående kollager. Det bærer ihvertfald lidt præg af min ferietrang, med alle de gule farver, hehe.

Jeg er helt vild med især den store guld lampe, med mange pærer (køb her). Den vil være så fin over et spisebord, eller i et hjørne af stuen over en sofa! Den lille runde lampe (køb her) er også så cute, og ville passe perfekt til min vindueskarm på mit værelse. Derudover er jeg smask forelsket i det gule sengetøj (køb her), som jeg bare må eje!!

Sidst jeg lavede sådan et indlæg her, fik jeg selv shoppet en del, og jeg fik bla. shoppet den guld lampe på fod, som allerede står fint på en skænk i mit soveværelse. Den er simpelthen så fin, og giver et rigtigt behageligt lys.

Jeg håber i er lige så vilde med de her bolig indlæg som jeg er. For at se hele Ellos.com's udvalg af belysning, kan i KLIKKE HER, og tekstiler kan i KLIKKE HER

Må i have en dejlig søndag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

TheSweetAttitude
TheSweetAttitude,
De gule farver er SÅ skønne! 😍
nouw.com/thesweetattitude
Mettehogh
Mettehogh,
Jeg er også helt vild med dem!! 😊
nouw.com/mettehogh
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh så snyggt!!
nouw.com/juliamalmgren
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak søde! 😊
nouw.com/mettehogh
MetteLebech
MetteLebech,
Ej de farver er så lækre! i need some of the gold 😍
nouw.com/mettelebech