HEART BREAKER

Hello there

I går postede jeg et outfit billede, hvor jeg var iført Gina Tricot fra top til tå (udover mine sko), og i var ret begejstrede for det. Derfor synes jeg det var på sin plads, at lave et helt indlæg kun med det outfit.

Jeg er helt vild med min nye ''heart breaker'' t-shirt, den er for cool! Just so you know, så er jeg ikke en heart breaker, haha. Den er bare super fed, og gør ens outfit en del mere rå at se på. Jeg er generelt bare helt vild med statement tee's med et godt quote, eller blot et enkelt ord på.

Jeg havde stylet t-shirten med mine jeans, som der ifølge mig selv, er det perfekte par mommy/boyfriend jeans. Det er lidt en blanding mellem mommy og boyfrien jeans, men de gør det helt rigtige for ens figur, hvilke jeg nornalt synes er utrolig svært at finde enten mommy eller boyfriend jeans der gør. De fleste af mine bukser og jeans er fra Gina Tricot, af den enkelte grund, at de sidder fantastisk, holder på farven, og koster næsten ingen penge!

Jeg havde tagt min army jakke udover, da det blæste lidr igår. Det kommer vel ikke som nogen overraskelse for jer, at den er army grøn. De fleste af mine skjorter og jakker er army, da det klart er min favorit, og jeg har fundet ud af, at det passer super fint til mig. Har i mon også en farve, der går meget igen i jeres garderobe?

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
Jeg er også kæmpe fan af t-shirts 😃 det ser super godt ud 😊
nouw.com/frurosendahl
Mettehogh
Mettehogh,
En fed t-shirt kan simpelthen gøre så meget for et outfit!! 😊
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh