GOODBYE COPENHAGEN, SEE YOU NEXT YEAR

Hello there

Så er mine dage her i København gået, og jeg sidder nu i bussen på vejen hjem. Det har været nogle dejlige dage, med nogle gode oplevelser, og fyldt med skønne mennesker. Men nu glæder jeg mig også til at komme hjem, og hygge med min familie, og komme ordentligt i julestemning, inden d. 24 december, som er på søndag (?!?!?). Jeg forstår slet ikke, at tiden er fløjet sådan afsted. Jeg fik i dag købt den sidste julegave, og er nu helt klar til at slappe af med min familie

Denne gang i København har jeg boet på hotel Skt. Petri, og det har været helt fantastisk! Jeg boede på 7 etage, med morgensol, og udsigt udover hele byen. Jeg er virkelig en sucker for altaner med udsigt, så jeg var helt solgt. Ikke nok med det, så var morgenmaden for vild! Der var belgiske vafler med nutella og peanutbutter, en mand der lavede omelet, alt i yougurter, frugt og juice, frisk brød osv. Det er slet ikke sidste gang jeg bor her. Det kan jeg klart anbefale. Det er en dyrt hotel, men virkelig virkelig lækkert hotel, med en utrolig god service, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på.

I går fik jeg forresten købte min egen ''lille'' julegave. Som i ved, køber jeg næsten altid gaver til mig selv, til jul og fødsesldag. I år skulle selvfølgelig ikke være en undtagelse. Jeg var så heldig, at den taske jeg havde kigget på, ENDELIG var kommet hjem, og da jeg kom ind i butikken var der kun EN tilbage, så jeg tænkte det var meant to be. Så den kom selvfølgelig med mig hjem. Meeen i må vente lidt emd at se den, da jeg har fået den pakket ind, så den skal ligge og gøre sig til under træet, helt indtil juleaften.

Må i have en dejlig 22 december

Kisses M

Vil i se min nye taske, efter jul?

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
super flotte billeder 😘
nouw.com/itsmypassions
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tusind tak 😘 Glædelig jul !
nouw.com/mettehogh
Lykkeglimt
Lykkeglimt,
jeg er helt forelsket i din kjole 😍 Der ser ud til du har haft en skøn tur!
nouw.com/lykkeglimt
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, den er fra NA-DK <3
nouw.com/mettehogh
sarahlykke
sarahlykke,
Så skønne billeder 😍😘
nouw.com/sarahlykke
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh