GODE RÅD TIL AT SPARE PENGE PÅ JULEGAVERNE

Indlæg lavet i samarbejde med og betalt af Eovendo.com

Hello there


Jeg ved ikke med jer, men jeg er allerede kommet en lille smule (Læs: MEGET) i julestemning, og er derfor også begyndt at tænke lidt i julegavebaner. Hvem skal have hvad, og hvad ønsker jeg mig egentlig selv? Jeg synes altid det er svært at finde ud af hvad man ønsker sig. Det er jo nok lidt et luksusproblem, men jeg føler ærligt ikke jeg mangler de store ting.


Men til gengæld synes jeg at det er virkelig dejlig at bruge tid på, at finde julegaver til mine nærmeste. Julen er altid en tid som koster utrolig mange penge.. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange gaver man køber, og hvor mange man køber til.. But you got the point – julen er en dyr tid.


Derfor vil jeg nu tippe jer om det super smart site Eovendo (Den fås også som appe. Super smart) hvor man kan få købt de fleste af sine julegaver til gode priser, og for det ikke skal være løgn, så bliver man også belønnet med Cashback, når man handler der.


Til de af jer der ikke kender til ordet ’’Cashback’’, så betyder det altså bare, at man får en procentdel af ens køb refunderet på sin konto på sin Eovendo profil, hvor man så kan få udbetalt beløbet til sin almindelige konto. Det er virkelig smart!


For mange kan dette lyde “farligt”, fordi man ikke har hørt meget om cashback før. Men Eovendo er en utrolig værdsat og troværdig hjemmeside, hvor tingene altså fungerer super fint! Jeg kan i hvert fald helt ærligt anbefale jer at bruge Eovendo, netop for at spare lidt penge, og samtidig tjene en lille skilling på at shoppe. For mig bliver det ikke bedre.


Eovendo er der tilknyttet over 400 butikker, så der er altså en hel del at vælge imellem.

Jeg ved at der til Black Friday er nogle gode tilbud hos dem, og samtidig en forhøjet cashback procent (på udvalgte shops) at hente. Jeg ved ikke med jer, men for mig er det i hvert fald en virkelig god mulighed for, at få købt mine julegaver i god tid, til en god pris, og samtidig få penge for det. Jeg synes det er så smart.

Det skal lige siges, at det faktisk også er helt GRATIS at være kunde hos Eovendo . Det er nemlig det der er det aller smarteste. Man skal ikke købe et abonnement, og betale dyre domme for at få lov at shoppe. Det er helt kvit og frit, og blot en rigtig god måde at få klaret julegaverne, eller for den sags skyld bare shopping til dig selv på.

Nogle af de hjemmesider man kan shoppe hos på Eovendo er;

- Asos

- NA.KD

- Nice hair

- Sportsmaster

- Ellos

- Mads nørgaard

- Bestseller

- Hunkemøller

- Nike/Puma/Adidas

Og mange mange flere

Jeg er ret tilfreds med det store udvalg af butikker, da der altså er over 400 butikker, og det er butikker/webshops jeg slev bruger rigtig meget.


Jeg vil i hvert fald anbefale jer at bruge den til shopping, da det kan ende med at være ret mange penge man får tilbage i cashback.

Hvis i bliver kunde inden d. 28 November, er i samtidig med i konkurrencen om et gavekort til Deichmann sko, til en værdi af 2000.-


Lad mig høre om i før har prøvet Eovendo, eller om det kunne vær enoget for jer

I må have en dejlig dag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

Instagram @mettehogh