GET TO KNOW ILIRIDA

Hello there.

Jeg har før her på bloggen nævnt Ilirida, og det er der en særlig grund til. Ilirida er en af de piger, der inspirerer mig særligt meget! Det ved jeg hun også gør, ved mange af jer. Derfor har jeg været så heldig, at få lov, at stille Ilirida nogle spørgsmål, så jeg kan lære hende bedre at kende, og det samme kan i.

Kisses M

Beskriv dig selv med 3 ord?

Udadvendt, glemsom og dansende(Yup.. Specielt hvis du møder mig i byen)

Er der noget folk ikke ved om dig?
At jeg er født på Nykøbing falster. Opvokset i Aalborg. Oprindeligt fra Kosovo. Men bor i KBH :)
Måske også, at jeg elsker at handle i Lidl :) Selvom jeg allerede har erklæret min kærlighed til Lidl flere gange på bloggen, haha :)

Hvilket talent ville du ønske du havde?

Jeg ville ønske, at jeg var sådan overdrevet vanvittigt god til at danse. Jeg har rytme i mig, og underviser zumba 3 gange om ugen, men jeg ville ønske, at jeg startede til 'rigtig' dans som barn og måske bare levede af at danse. JEG ELSKER AT DANSE!!

Hvad laver du, og hvor lang tid har du været i dit erhverv?

Jeg studerer til tandlæge på mit 4. år. Uddannelsen tager 5 år, så med mindre at jeg forlænger mit studie, i forbindelse med bloggen, så er jeg færdiguddannet tandlæge sommeren 2018 :)


Hvor finder du din inspiration?
Instagram

Hvornår begyndte du at blogge, og hvorfor?

Jeg startede allerede med at blogge på gymnasiet på en blog, som jeg kaldte 'idalida'. Jeg valgte dog at lukke den ned og startede min nuværende blog op i mit sabbatår for 3-4 år siden. Jeg startede bloggen, fordi jeg dengang blev inspireret af svenske bloggere.

Hvad står øvers på sin ønskeliste for tiden?

Et par Balenciaga boots.

Hvad gør dig lykkelig?
At se mine nærmeste være sunde og raske. Jeg fik en åbenbaring i 2015/2016, hvor jeg virkelig blev mindet om, at lykke er, at se sin familie være sunde, raske og glade.

Hvad er dit mål med 2017?

Mit mål er at besøge 5 lande, som jeg ikke har besøgt før. Jeg har allerede booket en rejse til Miami, Cuba og Bahamas, hvilket jeg virkelig ser frem til. Derudover at bestå mine eksaminer på tandlægestudiet, og selvfølgelig at vokse endnu mere på både blog og instagram

Følg Iliridas instagram HER, og blog HER


Synes godt om

Kommentarer