GET TO KNOW: AMALIE BROHUS

Hello there.

I dag skal i møde en super sej pige! Hendes navn er Amalie Brohus, måske nogle af jer kender hende i forvejen? Amalie er meget aktiv på de sociale medier, og har både en blog som i kan finde HER , en instagram HER , og en youtube kanal som i kan finde HER . Jeg har fulgt med i Amalies liv et godt stykke tid nu, og synes hun gør det så godt, derfor er det på tide hun får lidt opmærksomhed, her på min blog også.

Amalie og jeg har stillet hinanden nogle spørgsmål, så både hinanden og jer kan lære os bedre at kende.
I kan finde mine svar på Amalies HER.

Jeg håber i vil tage godt imod hende

Kisses M

Beskriv dig selv med 3 ord.

Jeg synes faktisk at det er svært, at beskrive sig selv med tre ord, for man rummer jo mange sider som menneske. Umiddelbart vil jeg sige: følsom, kærlig og åben. Jeg er en meget følsom pige – selvom mange har et andet indtryk af mig, men der skal ikke meget til før jeg bliver ked af det. Sammen med det følger, at jeg er meget samvittighedsfuld og lynhurtigt får dårlig samvittighed. Jeg er meget kærlig, elsker meget højt og er meget nærværende i mine relationer. Og så er jeg et meget åbent menneske, det tror jeg næsten også at man skal være for at have en blog. Jeg er dog også meget åben i virkeligheden. Jeg synes at det er langt mere spændende, at snakke med andre om dybe emner, end hvordan vejret er.

Hvor finder du din inspiration?

Inspiration finder jeg i høj grad på Instagram, uanset om det gælder mad, tøj, indretning eller aktiviteter. Jeg elsker Instagram, netop fordi man kan blive inspireret af andre mennesker, mennesker man ikke nødvendigvis ville møde, i virkeligheden. Og så bliver jeg utroligt inspireret af de mennesker jeg omgiver mig med i hverdagen; særligt på det personlige plan. Jeg tror virkelig på at man skal blive ved med at udvikle sig som menneske, og der kan man lære meget af sine omgivelser.

Hvilke Instagrams/blogs er dine yndlings?

Uh, den er virkelig svær. Jeg tror faktisk af min yndlings Instagrammer er Philine Roepstorff; jeg synes simpelthen hun er så flot, og så synes jeg hun formår at have meget humor med i sine opslag. Hun er en af dem jeg kan bruge meget tid på at stalke.

Tre af dine yndlingsbilleder på Instagram?

De tre billeder jeg har valgt har det til fælles at de passer rigtig godt ind i min feed; de er hvide, men stadig med nogle stærke farver (okay, måske ikke så meget det med solbrillerne). Det er nogle billeder jeg synes fungerer rigtig godt rent æstetisk og det er den stil jeg går efter i min redigering. Min yndlings er klart det, hvor min lille hund, Eddie, ligger med siden af mig – han er min bedste ven!


Hvad er dit bedste råd, til en flot Instagram?

Mit bedste råd er klart at skabe din egen stil. Ikke at man nødvendigvis skal være unik, men skab en sammenhængende stil i den måde du redigerer dine billeder på, så vil din feed og hele din Instagram virke langt mere indbydende for nye besøgende. Dette er noget jeg bruger utroligt meget tid på, så meget at jeg slet ikke vil sætte tal på, haha.

Hvilke apps bruger du oftes, til at redigerer billeder?

Mine yndlings apps er: Facetune, VSCO og Snapeseed. Facetune er den bedste app til at gøre billeder hvide – den kan jeg slet ikke undvære. Jeg bruger som sagt virkelig lang tid på min Instagram og selvfølgelig også på at redigere billederne. Instagram er virkelig mit frirum, hvor jeg bare kan få lov til at nørde og være kreativ. Og så elsker jeg bare det medie, fordi man har kontakt til så mange spændende mennesker; jeg har lært mange bloggere at kende, blot gennem appen. Nogle har jeg ikke engang mødt, men det er stadig virkelig fedt at have et netværk af dygtige piger, som laver det samme, som mig selv.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Det korte svar er: for sjov. Jeg startede med at blogge i 2011 med min bedste veninde, og vi gjorde det fordi vi synes at det var sjovt. Vi læste selv mange blogge og tænkte begge ”det kan vi da også gøre.” Det har faktisk bare hængt ved. I mange år tog jeg det slet ikke seriøst; jeg tog ikke gode billeder, skrev til tider halvhjertede indlæg og tænkte faktisk ikke rigtigt over, at andre læste med. Sidste år besluttede jeg mig for at tage min blog mere seriøst, jeg skiftede layout og begyndte at tage nogle federe billeder, og det har virkelig fået min blog og særligt min Instagram til at vokse.

Grunden til at jeg bliver ved er fordi jeg synes det er utroligt givende. Jeg skriver også om personlige emner; f.eks. om tabet af min mor og problemer med min hud, for eventuelt at kunne hjælpe andre, som står i sammen situation og for at sætte ord på de ting jeg har været i gennem.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg læser en kandidat i dansk, på Københavns Universitet, med fokus på kommunikation. I forbindelse med mit studie er jeg i praktisk hos et PR bureau, hvor jeg bruger utroligt meget tid. Efter mit praktikophold bliver jeg hængende, hvilket jeg er virkelig glad for – modebranchen er helt klart dér jeg føler mig hjemme.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om 10 år er jeg gift med min kæreste (vi har på nuværende tidspunkt været sammen i næsten syv år.) Vi har fået børn, et hus ikke så langt fra København og så arbejder jeg i PR Branchen – det er i hvert fald min drøm. Jeg tror stadig jeg vil være på Instagram, blog og youtube til den tid, for det er virkelig nogle ting jeg nyder at bruge min tid på. Jeg håber jeg har mere tid til at meditere end jeg har nu (det sker nok ikke), og så håber jeg virkelig at jeg er glad, for det er det vigtigste.

Er du mest til online shopping, eller i butik?

Hmm, den er svær. Da jeg har virkelig travlt for tiden, så shopper jeg mest online, men der er intet der slår en god shoppetur i min optik! Gerne afsluttet med en tur på cafe og en god kop kaffe (på mandelmælk).

Synes godt om

Kommentarer