Gallakjole guide under 1000kr!

Hello there.

Jeg spurgte torsdag aften på min snapchat (Mettehoegh) om i ville se en galla guide, og det var der stor enighed om, at det vil i meget gerne! Derfor tænkte jeg, at jeg nok hellere måtte få den lavet nu, da galla er lige rundt om hjørnet, i hvert fald for nogle gymnasium'er. Selv er jeg igang med min egen gallakjole, der er ved at blive syet, da vi på min skole skal danse d. 11 Maj. Jeg glæder mig utrolig meget til den dag, da det er en dag man kan gå all in med tøj, makeup og hår, hvilket jeg er stor fan af! Jeg ved der er mange der har det på samme måde som mig.

Jeg har nedenunder fundet 9 fantastiske gallakjoler, der egner sig perfekt til denne aften! Jeg har forsøgt at holde mig på et budget, så alle kjolerne koster under 1000kr.

Jeg synes personlig selv, en galla kjole skal være noget helt særligt, men den skal heller ikke koste mange tusinde kr, da der skal være plads til at spilde på den, senere på aftenen, hvilket højstsandsynligt sker for de fleste den aften, haha.
Hvis i ikke allerede har fundet den perfekte gallakjole, til jeres store dag, håber jeg denne lille guide, kan være en hjælp for jer.

I må have en dejlig dag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Simone
,
Ville ønske det var mig der skulle til galla!😍 Ville være lækkert med lidt inspiration til kjoler som gæst til barnedåb, konfirmationer og hvad foråret ellers bringer!😄👍🏼
Mettehogh
Mettehogh,
Super god ide! Vil gerne se om jeg kan få lavet sådan en guide <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh