FUERTEVENTURA ROADTRIP - GUIDE

Travel

Hello there

Flere af jer har skrevet til mig, at i gerne vil læse om nogle steder jeg har besøgt, mens jeg har været her på Fuerteventura. for omkring 14 dage side, var Sara, hendes forældre, mormor, morfar og jeg på roadtrip rundt på hele øen. Det var simpelthent sådan en dejlig dag. Vi havde lejet en bil, så vi selv kunne bestemme hvor vi ville køre hen, og hvad vi ville se. Sara havde lavet en rute til os, så vi havde en plan over, hvad der skulle ske i løbet af dagen. Jeg elsker når jeg er på ferie, at tage en dag ud af kalenderen, og se nogle ting hvor man er. Især her på Fuerteventura, er naturen utrolig pæn. Vandet er helt krystal blåt, og virkelig virkelig smukt!

Vi startede med at køre forbi sand dyngerne, som vi også besøgte sidste gang jeg var jer, så det billede jeg poster er ikke fra i går, men jeg synes stadig i skal se hvor fint det er! Da vi kun kørte forbi det, havde de andre ikke muligheden for at komme til at gå på dyngerne. Det blæste utrolig meget den dag, så det passede os helt fint. Det er utrolig ubehageligt at gå i sand, mens det blæser.

Senere kørte vi til ''La Oliva'', hvor vi besøgte en Aloe vera plantage, som Sara besøger med gæster hver eneste uge, så hun kunne fortælle en masse. Det var en plantage hvor de selv producerer deres egene produkter, som er utrolig sunde for kroppen. Det var utrolig spændende at se, hvordan de laver produkterne, fra de høster planterne, til at produkterne er færdige.

På vejen videre, kørte vi oppe i bjergene, hvor vi stoppede ved et udkigspunkt kaldt ''Los Des Reyes'', med en skulptur af to konger, med en lang historie bag sig. Derefter kørte vi til ''Finca Pepe'' som er en gedefarm, tæt på Betancuria. Jeg havde glædet mig så meget til at se gedefarem. Det er også et af de steder, Sara tager gæsterne med hen, så jeg havde hørt en masse. Sara havde fortalt at der var en helt masse små gede unger, og jeg elsker små dyre børn! Ej hvor var de søde, og meget kælende. der var også 3 kameler, som var ENMORT store, haha. Den var vi også henne og sige hej til. På gedefarmen var der også mulighed for at købe hjemmelavet gedeost og andre specialiteter, som bliver produceret på farmen.

Efter vi havde været på gedefarmen, kørte vi til Betancuria, som lå få minutter derfra. Det er en lille hyggelig by, hvor vi fik frokost. Hvis i engang skal på Fuerteventura, vil jeg klart anbefale jer, at tage dertil. Det er den hyggeligste gamle by, med en helt fantastisk god stemning. der var folk der lavede mandler i alle mulige smage, en mand der sang og spillede guitar, og en stor, smuk og gammel kirke. Der var et hav af forskellige is foretninger, cafeer, og restauranter.

Det sidste stop på vores tur, var ''Ajoy''. Det var uden tvivl det stop jeg havde glædet mig mest til, da Sara har vist så mange smukke billeder derfra! I Ajoy er der nogle vultanskante og klipper man kan gå på, som går ned i vandet. Vandet er helt klart, og krystalblåt. Det var simpelthen en så vild og smuk oplevelse. 

Må i have en dejlig mandag aften

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
Hvor lyder det dejligt, og sikke skønne billeder! 😊
nouw.com/frurosendahl