FALL MUSTHAVES #1

Fashion

Hello there

Så er efteråret kommet over os, og det begynder så småt at blive hurtigere mørkt om aftenen, og mere koldt udenfor. Jeg er en værre frossenpind, og har derfor brug for en masse striktrøjer her til efterår, og ikke mindst vinter. Jeg forsøger allerede nu, at få en masse varme items ind i min garderobe, så jeg er helt klar til den kolde vinter, når den melder sin ankomst.

For mig betyder efterår, som sagt lækre striktrøjer, fede støvler, chai latte, og en masse film hygge under dynen. Den sidste del af året, står i hyggens tegn. Jeg elsker den kolde tid på året, og elsker at hygge indenfor, tænde stearinlys, og putte under dyner. Meeeeeen jeg ved også at det er en super kold tid, og derfor er det rigtig hårdt mod f.eks håret og huden, så jeg er blevet rigtig vild med at bruge en masse hårkur, og ansigtsmasker, for at jeg stadig kan have lækkert hår og hud om vinteren!

En musthave er selvfølgelig også en masse skjorter fra Rails. Det er bare blevet mit yndlings skjorte mærke, og min garderobe er allerede godt fyldt med tøj derfra! Lille anbefaling fra mig (igen).

Alle produkterne er selvfølgelig tagget på den nedestående collage.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Frakken er SÅ lækker <3 😊
nouw.com/itsmypassions
Mettehogh
Mettehogh,
Den er så fantastisk! Ville også rigtig gerne selv have den 😊
nouw.com/mettehogh