FÅ OPSKRIFTEN PÅ MIN LIVRET

Hello there.

I har ofte givet udtryk for, at i godt kan lide, når jeg deler ud af mine mad tips, og opskrifter. Det er ingen hemmelighed at jeg både elsker at lave, og spise mad! Jeg kan bruge flere timer i et køkken, og gå og nusse om maden, det elsker jeg! Jeg kan huske da jeg var lille, og jeg kom med i køkkenet, det var det fedeste! Jeg kunne have så stor fornøjelse af, at få lov at skrælle 3 gulerødder, bare det jeg måtte være med var så fedt. Da jeg blev ældre hjalp jeg altid min far med at lave mad i weekenderne, og vi kunne bruge hele lørdag eftermiddag på at forberede og lave mad til om aftenen. I min familie har vi altid elsket at lave mad alle sammen.

En af mine favorit retter, er laks. En af mine yndlingsretter med laks, er super enkel, og smager himmelsk!

Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele den med jer.

Det du skal bruge er:

- Forskellige grøntsager (Du kan tage dem du har i køleskabet)
Jeg plejer at bruge, gulerødder, squash, peberfrugt, champignon, porrer, og nogle gange løg og broccoli.
- Et stykke fersk laks
- Salt, peber og citronpeber
- En citron
- Sølvpapir

Sådan gør du:

Skær grøntsagerne ud i stykker, og krydder dem godt med salt og peber. Der skal bruges mere salt og peber end man regner med. Grøntsager skal faktisk krydres lige så meget som kød ! Just as you know ;)

Tag et ildfast fad og pak det ind i sølvpapir (et stykke på langs, og et på tværs), og placer laksen i midten, hvorefter du krydder den med citronpeber, og almindelig salt og peber. Hæld grøntsagerne ud rundt om laksen (Ikke ovenpå, så bliver laksen ikke tilberedt ordentligt).

Derefter presser du en halv citron udover, for at give lidt ekstra smag.

Jeg håber i synes om retten

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh