ET NEMT TIP TIL AT DRIKKE MERE VAND I LØBET AF DAGEN

Hello there

I dag vil jeg give et lille tip fra mig. Vi ved jo alle godt, at det er godt og sundt for kroppen, hvis vi drikker 2,5 liter vand om dagen, men to be honest, hvor mange af os gør det? Jeg er begyndt at drikke en del mere vand, siden jeg startede hos min personlige træner, Anne. Men mit største problem er, at jeg simpelthen glemmer det.. Jeg synes det er kedeligt, og det smager ikke af noget.

Jeg har fundet en virkelig god løsning til det! Jeg er begyndt at lave danskvand, og have med mig over alt. Det er meget lettere at drikke danskvand, end almindeligt vand. Der er faktisk statistikker på det (haha), man drikker 25% mere vand i løbet af dagen, hvis man drikker danskvand. Dog er brusen i vandet ikke så godt for tænderne, og mine tænder er fra naturens side ret tynde, så jeg drikker både danskvand og almindeligt vand i løbet af dagen. Det er langt fra alle dage jeg når at få alt det vand, jeg burde, men det hjælper i hvert fald mig rigtig meget!

Noget der også hjælper mig meget er, at drikke te. Jeg elsker te, og te og kaffe, tæller også med i det væske vi skal have i løbet af dagen.

Jeg har nedenfor delt et billede af min frokost i dag, hvor jeg havde tilføjet lidt smag til mit danskvand. Jeg laver min danskvand i den nye Sodastream maskine (køb den her) , som for mig er uundværlig nu, idet jeg bruger den så meget. Det er bare så nemt, at jeg ikke kan lade være med at lave danskvand, istedet for almindeligt vand. Jeg har nogle smag til maskinen også, så jeg kan forkæle mig slev lidt ekstra, med enten pink lemonade, citron eller andre lækre smage. Jeg synes virkelig det er smart!

Jeg håber i kan bruge dette tip! Det hjælper i hvert fald mig med, at få indtaget en del mere vand, end jeg førhen gjorde.

Må i have en dejlig onsdag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer