ER MIN TAN ÆGTE?

Er min tan egentlig ægte? Det spørgsmål bliver jeg utrolig tit stillet. Hertil må jeg blank erkende, at min tan IKKE er ægte! Jeg bruger ofte selvbruner, og også ofte spraytan. For mig betyder det rigtig meget, at være brun. Men det betyder også rigtig meget, at passe på min krop! Jeg føler at en lækker kulør gør super meget for udseenet. Dog er min hud ikke den der tager bedst imod solen. Jeg skal ligge i solen i utrolig lang tid for at blive bare det mindste brun, og bliver meget nemt også rød, haha. Derfor elsker jeg spraytan, da det kun tager 10 min, og så har man en lækker indtens farve, som holder i op til 1 uge.

I forhold til solarie, synes jeg man får mere ud af en spraytan, da det som sagt tager 10 min, at få den ønskede farve, hvor imod solarie tager flere gange for at opnå den ønskede tan. Hvis man omregner det i kroner og øre, kan det også bedre betale sig med spraytan.

For mig betyder det meget at passe på min krop, og derfor hælder jeg klart til spraytan, hvor jeg ved det ikke skader min krop, idet der ikke bliver brugt UV lys, ligesom i solaire, til at skabe den ønskede farve. Der hvor jeg får min spraytan er hos Spraytan.dk, som har beliggenhed i Skødstrup hvor jeg bor, og er ved at åbne i både Odense og Højbjerg. Hos Spraytan.dk bruges der KUN naturlige ingredienser i produkterne. Det eneste deres produkter indeholder er, forskellige sukkerarter og druefarve. Det synes jeg personligt er vildt fedt, da jeg på den måde ved, hvad jeg påfører min krop.

Nu hvor konfirmationer, studentergilder og andre arrangementer er lige rundt om hjørnet, synes jeg klart at en spraytan er super lækkert! Det jeg synes er så fedt ved spraytan er, at man ikke får streger, mærker eller striber, derfor ser det super naturligt ud! Plus selvfølgelig, at det kun tager de her 10 minutter, for at få den ønskede farve.

Lige lidt praktisk
- Bodyscrub din hud grundigt dagen før du skal spraytannes
- Få det lavet 1-2 dage før du skal 'bruge' farven
- Lad spraytannen sidde i MINDST 8 timer, før du går i bad
- Brug en masse creme på hele kroppen, mens du har din spraytan. Dette gør at farven holder længere

Jeg ved i hvert fald med mig slev, at jeg skal have spraytan til de arrangementer jeg skal til her i foråret/sommeren!

Jeg håber i fik besvaret spørgsmålet som i ønskede.

Kisses M

Indlæg lavet i samarbejde med Spraytan.dk

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh