Er der en grænse for, hvad man kan tage på i et fitnesscenter?

Hello there

Okay, for lige at fortsætte træningsvejen, vi så fint startede sammen i sidste uge, hvor jeg delte lidt om min personlige træning, som i forøvrigt tog så godt imod!! Jeg er virkelig glad for måden i reagerede på, det var fantastisk. Men tilbage til sporet. I dag skal det handle lidt om træningstøj, men ikke som en guide (det kommer senere), mere en diskussion, hvis man kan kalde det det.

Når det kommer til træningstøj, skal det selvfølgelig være noget man føler sig komfortabel i, og kan bevæge sig i. Dog synes jeg personligt at det er vigtigt, at man også føler at træningstøjet er pænt, og at man føler sig pæn og tilpas i det. Hvis jeg f.eks køber nyt træningstøj, får jeg helt ny energi, og kan ikke vente med at komme afsted, netop fordi tøjet af nyt, og man føler sig pæn og godt tilpas i det. Men er der en grænse for hvad man kan have på? Der har været flere debatter påskellige steder på nettet og på blogs om, om der er en grænse for hvad man tager på i fitness? Selvfølgelig skal man ikke troppe op i næsten ingen tøj, det siger sig selv. Men er der en formel for, hvad der er rigtig træningstøj, og hvad der ikke er? Er det ikke bare, at have det på man selv føler for?

Forleden så jeg en video med Sandra Willer, hvor hun viste noget nyt træningstøj frem. Hun havde f.eks købt en sports bh med skål og lidt push up i, netop for at fremhæve det bryst hun har. Det fangede mig ret meget! Jeg ved der ses forskelligt på den slags, netop push up i trænings bh'en. Jeg synes personligt at det er helt fair, hvis man holder det på et vist niveau. Selvfølgelig skal der ikke være bryster over det hele. Men for mit eget vedkommende, har jeg ikke super meget barm, og derfor kan en sports bh med lidt skål og fylde give mere selvtillid, da en almindelig sports bh, presser brystet ind, netop til gavn for kvinder med en almindelig barm, så barmen ikke skal genere når man træner. Men når barmen er minimal, bliver den kun mindre af en sports bh (vildt undfair at få frataget den lille smule man i forvejen har, haha). Det skal selvfølgelig ikke gå hen, og blive sådan, at man tager tøj på, for at gøre sig til i fitness. Man skal føle sig tilpas, og tryg og godt til mode. Derfor mener jeg, om hvis man vil have en sports bh på med eller uden skål er op til den enkelte.

Okay det løb lidt løbsk, men følte lige for at sige det. Man skal klæde sig efter sin egen, og ikke efter andres meninger og holdninger! Det er vigtigt at huske på. Jeg føler lidt at vi er kommet i en tid, hvor man skal tilfredsstille andre, istedet for at lytte til sig selv. Er folk blevet for sarte, eller er vi bare blevet for udfordrende i vores påklædning? Jeg tror på en måde, vi (både mænd og kvinder, dog mest kvinder) er begyndt, at gå ALT for meget op i andre, og hvad andre gør, istedet for at passe os selv, og blot tænke for os selv. Eller er det kun mig der er af den opfattelse? I hvert fald synes jeg det er super ærgerligt at det skal være på den måde! Jeg mener folk skal følge deres hjerter, når det kommer til alt, lige fra kæreste problemer til påklædning i fitness centeret! Hvis man har lyst til at have korte shorts, og en shorts bh med push up i på, hvad så? Det er vel op til en selv at bestemme, hvad man vil, og ikke vil.

I de fleste fitness centre er der regler for hvad man må have på, netop for at det ikke bliver for udfordrende. Jeg mener at i Fitness World, må man ikke blot have sports bh på som top, og det er helt i orden! Men hvis man følger disse regler, har man vel ikke gjort noget galt, om der er push up i bh'en eller ej, right?

Okay jeg håber ikke det her indlæg, blev for meget i øst og vest! Kunne bare mærke jeg havde brug for at komme ud med det. Er jeg den eneste der har denne holdning til det? I må meget gerne efterlade en kommentar med jeres mening!

Kisses MSynes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh