EN KÆMPE NYHED! TIL SEPTEMBER SKAL JEG...

Hello there

I dag skal jeg dele en kæmpe nyhed med jer, som jeg har holdt hemmeligt for jer i snart 1,5 måned. Og det har ikke været nemt, skulle jeg hilse at sige. Den hurtige læser har måske gættet det, eftersom jeg har snakket en del om, at det er noget jeg håbede kunne lade sig gøre, men intet har været afgjort, eller været faldet på plads, før NU!

Det er noget jeg har villet det sidste halvandet år, så det er helt uvirkeligt for mig, at det endelig bliver til noget, og at alt erfaldet på plads nu. Nå men nu kan jeg ikke rigtig strække den længere. Lad os komme til sagen!

JEG FLYTTER TIL KØBENHAVN!!

Det er helt surrealistisk at kunne skrive det nu. Jeg flytter til København til september, hvor jeg flytter ind hos min veninde Ditte Marie. Hende har i efterhånden stødt på et par gange, på tværs af mine medier. Det bliver så dejligt at flytte, og at flytte sammen med hende. Jeg er sikker på, at det nok skal blive så hyggeligt! Det er hende jeg altid bor ved, når jeg er i København, og vi hygger os altid så meget. Ditte Marie flyttede selv ind i lejligheden i februar måned, hvor hun nu bor på Østerbro med sin fætter og hans kæreste, der skal studere et semester i København, hvor efter de skal flytte tilbage til USA. Så det passer med, at jeg kan flytte ind til september.

Jeg kender efterhånden lejligheden rigtig godt, og er så tryg ved at være deri, hvilket er utrolig vigtigt for mig. Jeg vil gerne prøve at opholde mig et sted, før jeg kan sige ja til, om jeg kan bo der. Jeg skal lige mærke efter, om jeg har den så kaldte ''hjemme følelse'', og det har jeg bestemt i lejligheden.

Lejligheden er på 100 m2, så det er en rigtig stor lejlighed. Den er helt hvid og lys, og er forholdsvis ny, eller den ser ny ud, hehe. Den har en lille altan, hvor der er plads til et lille bord og to stole, så der tænker jeg klart, vi kommer til at drikke vores morgenkaffe om sommeren! Jeg kan slet ikke vente med at flytte nu. Det er så vildt endeligt at kunne fortælle jer det. Det har boblet i min mave, siden jeg sagde endeligt ja til lejligheden!

D. 1. september er jeg officielt københavner, eller i hvert fald jyde i København. I LOVEIT!! Ikke mere stressende transport fra Aarhus til København, for et møde eller et enkelt event, så er jeg her bare. Det bliver så skønt, og afslappende på samme, at være så let tilgængelig, både overfor mine forbindelser i Københvan, og arbejdsmæssigt. Det er ingen hemmelig at det klart er grundet mit erhverv at jeg flytter. De fleste af mine kunder/samarbejdspartnere er beliggende i Københvan området, de fleste evens er også i københvan, og jeg ønsker at kunne ses med mine kunder mest muligt. Derfor er det klart det smarteste for mig, at flytte dertil. Ikke nok med det, er jeg helt forelsket i Københvan, og vil utrolig gerne bo der, så det hele passer simeplthen så godt sammen. 

Jeg tænker nogle af jer allerede havde regnet den ud, da jeg det seneste stykke tid, har delt en del med boligindretning, og det er selvfølgelig fordi, jeg er ved at danne mig et overblik over, hvad jeg skal have købt, inden jeg flytter. Mange af de ting jeg skal burge, har jeg heldigvis i forvejen, da jeg har samlet forcelæn de sidste 4 år, og det samme med vand og vin glas, gryder, pander, og en masse andet. Jeg er så priviligeret, at jeg både har mit eget kontor/stue, soveværelse og toilet derhjemme ved mine forældre, så jeg har en del møbler allerede. 

Jeg kan informere jer om, at der nok skal komme meget mere interiør på bloggen, både op til flytningen, men også når jeg er flyttet. Ditte Marie og jeg er så småt igang med, at finde ud af, hvad vi mangler. Hvad vi vil have i stuen, på badeværelset og så videre. Når jeg er flyttet ind, og alt er på plads, tænker jeg også at lave et indlæg, rum for rum, hvor jeg kan gennemgå hvordan hvert rum er indrettet, hvis det selvfølgelig er noget i vil se?

Det er min første gang jeg skal flytte hjemmefra. Så det hele er simpelthen så spændende, og nyt. Det er selvfølgelig en kæmpe ting for mig. Jeg elsker at prøve mine grænser af, og det må man sige det her er. Det er især en grænse der bliver overskredet, da jeg flytter så langt væk fra min familie og mine venner i Jylland. Jeg er utrolig meget familie og hygge menneske, så det bliver svært for mig, ikke at være omgivet af min familie, men jeg er så glad for, at jeg skal bo med en god veninde, så jeg ikke føler mig alene. Jeg kan simpelthen ikke vente til at et nyt kapitel skal starte!

Min bror arbejder i København, så ham kommer jeg også til at se en del til (håber jeg da, hehe). Jeg kommer også til at være hjemmei Aarhus, nok engang hver eller hver anden måned. Jeg kan ikke helt holde mig væk fra Aarhus, haha. Jeg har det problem, at jeg elsker begge byer (Aarhus,og København), så jeg lige meget hvad bliver nødt til at pendle lidt, men ligenu kan jeg mærke, at jeg har brug for at prøve København af, og for at overskride en grænse, og ikke blot blive i Aarhus, fordi min familie er der, og fordi jeg føler mig tryg der. Jeg er alligevel 20 år nu, så det er (ifølge mig) på tide, at jeg flyver fra reden, og skaber mit eget lille hjem, i dette tilfælde sammen med Ditte Marie. Men det bliver da underligt, ikke at have mor og far til at klare alt benarbejdet derhjemme, haha. Det er ingen hemmelig, at jeg er et MEGET forkælet barn, og har altid været det, så pludselig at skulle til at vaske tøj, lave mad, og handle ind bliver noget helt nyt for mig. Det skal ikke lyde som om jeg aldrig laver noget derhjemme, fordi det gør jeg, men jeg er bare meget forkælet. Men jeg er sikker på at alt nok skal gå fint. Mine forældre har gennem hele min barndom opdraget mine brødre og jeg til, at vi skal kunne passe på os selv, og kunne klare os selv, have styr på vores økonomi, ligge penge til side, og lært os at lave mad, så det kan vel ikke gå helt galt. Og hvis det går helt galt, i hvert fald med opvask, tøjvask, rengøring og alt andet, så er det godt Ditte Marie også er her, så må hun lige lære mig det, ha ha.

Alt i alt en lille opsummering på dette meget flyvskeindlæg, så flytter jeg til København til september, og jeg glæder mig så meget.See you Copenhagen.

Nu vil jeg sætte mig ud i solen, og nyde at vi i dag har25 grader, og ikke en sky på himlen. Hvad mere kan man forlange?

Det ses vidst ret tydeligt på disse billeder, hvor excited vi begge to er, til vi kan kalde os for roomies.

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
Stort tillykke!! 😊
nouw.com/frurosendahl
Mettehogh
Mettehogh,
tusind tak!!
nouw.com/mettehogh
Anna Olivia
,
Hej Mette
Anna Olivia
,
ups... kommentar forsat her, haha! hvor lyder det skønt med København 😊) Vil du måske lave et blogpost med billeder af dit nuværende værelse/kontor inden du flytter! Held og lykke med det hele, knus AO
Mettehogh
Mettehogh,
Det bliver så spændende med Københvan. ja det kn du tro, jeg har faktisk allerede vist mit komtor frem her på bloggen 😊
nouw.com/mettehogh