32 STRIKTRØJER

Hello there

Man kan vist godt sige at jeg er gået lidt striktrøje amok. I hvert fald har jeg været diverse hjemmesider igennem, for at se alle deres striktrøjer, og jeg er endt op med intet mindre end 32 striktrøjer, jeg selv gerne vil eje her til vinter. Dog synes jeg 32 er lige i overkanten at anskaffe sig, så jeg må nok hellere lige få kigget lidt på dem igen, så jeg kan få klikket nogle af dem hjem.

Jeg elsker striktrøjer her til de kolde tider. Der er noget helt fantastik over dem, og de kan gøre ethvert outfit super chil, og comfy. Faktisk kan nogle striks også peppe et outfit op, og tilføjer man fede smykker, og en cool makeup, kan det SAGTENS gå til et event, eller en anden fin lejlighed. Faktisk bruger jeg striktrøjer næsten året rundt, da jeg fryser hele tiden. Selvfølgelig nogle tyndere af slagsen om sommeren.

Jeg er blevt virkelig vild med disse ''kategori kollager'', hvor det enten er vintersko, striktrøjer eller andet. Så sig endelig til, hvis der er nogle flere items i vil se, i sådan et indlæg.

Alle striktrøjerne er selvfølgelig tagget på billeder, som de plejer.

Jeg håber i finder nogle der passer til jer.

Rigtig dejlig søndag. PS, mit underkrops træningsprogram kommer på i morgen kl. 14.00.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

SophieBuschSimonsen
SophieBuschSimonsen,
Jeg er helt vild med den grå fra Custommade! <3
nouw.com/sophiebuschsimonsen
Mettehogh
Mettehogh,
Ja den er virkelig også fin!!
nouw.com/mettehogh
SustainableLife
SustainableLife,
Er vild med farvenuancerne 😋
nouw.com/sustainablelife
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, det er jeg glad for!
nouw.com/mettehogh