DRØMMEDESTINATIONER #1

Travel

Hello there

I dag vil jeg dele nogle af mine drømmedestinationer med jer. Som i ved elsker jeg at rejse, og har så mange steder jeg gerne vil opleve! For at dette indlæg ikke bliver alt for langt, vil jeg i dag dele 5 destinationer med jer. Jeg er sikker på mange af jer, også savler over disse steder. Jeg vil i hvert fald næsten give mine højre arm for at opleve det hele.

Enjoy.

Kisses M

BALI

Bali er klart det sted der står som nr. 1 på min drømmedestinations liste. Jeg har de sidste 3-4 år drømt om at opleve smukke Bali med mine egne øjne! Jeg har et stort ønske om at holde nytår på Bali, og er i den grad igang med at overtale N til, at det bliver nytår i år. Han er dog ikke helt lige så forelsket i ideen, som jeg er, men der er lidt tid at løbe på endnu, så lad os krydse fingre for, at jeg får ham overtalt.


THAILAND

Thailand er nok det sted jeg længst, har ville rejse til. Af en eller anden årsag er det aldrig lykkedes mig, at få overtalt mine forældre til, at Thailand var det perfekte sted for os, haha. Jeg ved jeg skal opleve Thailand en dag, spørgsmålet er bare hvornår? Jeg har en ide om at jeg gerne vil opleve smukke Thailand i mit sabbatår, måske en lille afbudsrejse på 1-2 uger.

MALDIVERNE

Okay, hvem vil ikke gerne gerne til Maldiverne?? Det er jo seriøst stedet man kun drømmer om. I mine drømmer ligger jeg på stranden, og ikke tænker på andet, end at få en ordentlig tan! Jeg håber at jeg en dag er så heldig, at jeg kan opleve smukke Maldiverne med dem jeg holder af!
Hvis jeg skal drømme stort, kunne det være så smukt, at blive gift på Maldiverne!

CAPE TOWN

Cape Town er faktisk ny på min drømmedestinations liste. Jeg så nogle billeder på instagram af safarien i Cape Town, og undersøgte nærmere derfra, og nu er jeg så hucked på at skulle afsted.
Det er lykkedes mig, at få min mor med på bølgen, men min far skal lige have lidt mere tid, til at blive overtalt, dammit.

CUBA

Cuba er virkelig et smukt sted, det er så anderledes end mange andre steder. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at opleve Cuba før det bliver ''lavet om''. Jeg synes det er så charmerende, at de kører rundt i gamle biler, og lever så anderledes end omverdenen, det vil jeg så gerne nå at se!

Synes godt om

Kommentarer