DIAMOND RAINBOW

Hello there

Forleden var jeg nede i Marc Jacobs butikken i Aarhus, for lige at hygge snakke, og se om de havde fået nogle fede nye styles. Der var dog ikke kommet nye styles siden sidst jeg var der, men det kommer der snart!

Solen var fremme, og vi tog derfor nogle lækre outfit billeder. Er skoene ikke for cool? Jeg er helt vild med dem.

Jeg havde selvfølgelig også mit elskede ur på, fra Marc Jacobs.

Mange af jer har undret jer over, hvorfor jeg tagger @MNRetailaarhus på mit Marc Jacobs ur på Instagram, og ikke tagger Marc Jacobs. Det er der en god forklaring på.

MNRetail er den organisation der ejer både Marc Jacobs og Isabel Marant, derfor har de lavet en Instagram @MNRetailAarhus, hvor de deler en masse af deres styles, mixer og matcher mærkerne sammen, og sammensætter en masse fede outfits. Det der er super smart ved det hele er, at man kan købe deres produkter over MNRetailAarhus Instagram. Man kan enten skrive en DM til dem, eller sende en mail på marcjacobs.aarhus@mnretaildk, så pakker de produktet super fint ind, og sender det til dig. Jeg kan i hvert fald virkelig godt lide at støtte de fysiske butikker frem for nettet, hvis jeg har muligheden for det. Og hvis ikke man har muligheden for at komme ned i butikken fysisk, er det så smart at man kan få produkterne sendt FRA butikken. Et lille plus ved at købe produkter fra i hvert fald Marc Jacobs butikken er, at de altid ligger lidt gode ting ved produktet, de forkæler altid deres kunder rigtig meget! Jeg føler mig altid virkelig velkommen når jeg er i butikken, og det er jeg sikker på i også vil gøre.

Har nogen af jer hørt om MNRetailAarhus før det her indlæg? I så fald, hvad synes i om det, kan i lide ideen bag?

Kisses M

Mine bukser er fra zara / sweater, Marc Jacobs (på 50% lige nu, få tilbage i butikken, skynd jer) / sko, Marc Jacobsen / Ur, Marc Jacobs / ringe, Armbånd og halskæde, Maanesten

Synes godt om

Kommentarer