DET PERFEKTE OUTFIT TIL SKIFERIEN // SKITØJ

Hello there


Hvis i har fulgt med på bloggen længe, så ved i også, at jeg elsker alt med fart - om det er biler, rutchebaner eller ski, så er jeg glad. Hvert år er jeg på en lille kort skiferie med min far, som jeg altid ser utrolig meget frem til. Jeg nyder alt komme afsted, få lidt frisk luft, og stille mig op på brædderne (som man på godt jysk kalder det) igen, og køre pisterne tynde.

I år er selvfølgelig ingen undtagelse. I år skal vi afsted sammen med min veninde, og hendes far. For snart 7 år siden var vi afsted alle 4, og siden da har vi snakket om at gøre det igen, men først i år er det blevet en realitet. Det bliver simpelthen så skønt. Vi tager til Saalbach, som jeg ikke har været i mange mange år!

For mig betyder mit skitøj egentlig mere end man lige skulle tro. Jeg elsker at klæde mig i gode farver, og føle mig pæn, selvom jeg skal stå på ski dagen lang, og nok alligevel ender på afterski med lidt for mange øl indenbords.

Jeg har i år erhvervet mig det sejeste ski tøj, som jeg ikke kan vente med at få på! Jeg vil prøve at samle nogle af de ting jeg slev kiggede på, inden jeg besluttede mig for, hvad der skulle være mit ski tøj i år. Jeg synes ofte det kan være lidt en jungle at navigere rundt i de forskellige brands, og alle de styles der nu engang findes. Måske kan i finde lidt inspiration til, jeres skitøj, hvis i mangler noget nyt, og endnu ikke har kønt det

Må i få en dejlig aften

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh