Det med at sidde på et fly til Amsterdam, og se tilbage på nytårsfortæt

Travel

Hello there

En lille Update fra mig. Dette er et indlæg jeg skrev på flyet, på vej til Amsterdam. Nu sidder jeg i lufthavnen og venter på mit fly hjem til Aarhus. Jeg kunne godt lave det om, så det lød som om det var skrevet nu, men jeg synes i skal have det helt ægte, derfor udgiver jeg dette.

- Here we go -

Lige nu sidder jeg oppe blandt alle skyerne, på vej mod Amsterdam, hvor jeg er inviteret af Rituals. Jeg skal deltage i et event, der varer 3 dage, i Amsterdams smukke omgivelser. Eventet hedder ’’Slow down’’. Rituals lancerer en ny serie til deres sortiment. Derfor er 40 influencers verden over inviteret, til deres fine lancering. Vi ved endnu ikke så meget om dagene, udover at vi skal til et par yoga sessions, og så skal vi til et ’’slumber party’’ i morgen aften. Jeg glæder mig utrolig meget! Det er første gang jeg skal til Amsterdam, og jeg elsker at opleve nye steder, så jeg kan næsten ikke vente med at komme frem. Jeg filmer hele turen, så i ikke går glip af noget.

Hver gang jeg flyver, har jeg en form for ''mental moment''. Et fly er et af de steder hvor jeg slapper aller mest af, hvilket er vildt at tænke på, når jeg for 1 år siden var virkelig flyskræk. Jeg har efterhånden fløjet en hel del gange alene dette år, så jeg føler det er mit ’’safe place’’, lidt skørt måske. Når jeg er oppe i luften, og er på vej enten ud eller hjem, sker der bare et eller andet i mit hoved. Mine tanker flyver afsted med 100 km/t. Jeg kan hverken gøre fra eller til. Men for mig er det en god ting. Alle mine tanker kommer frem, og jeg får som sagt en form for ''mental moment''. Alt bliver ligesom sat i et større perspektiv, end det normalt bliver. I hvert fald for mig. Det er som om, alt giver lidt mere mening, ideerne springer frem, og jeg føler mig mere motiveret end nogensinde før. Og sådan er det selvfølgelig også lige nu. Det er derfor jeg nu sidder og skriver det her tankemylder ned.

I slutningen af året sidste år, lavede jeg et indlæg, hvor jeg fortalte om mine nytårsfortsæt, eller rettere mål for det kommende år. Jeg er egentlig ikke så meget til det med nytårsfortsæt, men i kan læse det hele i indlægget jeg skrev HER!!

Jeg sidder nu her 9 måneder efter, og kigger på de mål jeg satte for mig selv. Det ene var at jeg skulle lytte til mig selv, og gøre hvad jeg havde lyst til, i stedet for hvad andre forventede af mig, eller ville have mig til at gøre.

Et andet mål var at jeg gerne ville opleve verden, og ikke holde mig tilbage. Faktisk satte jeg mig selv et mål, om at rejse min. 10 gange dette år.

Som sagt er det nu 9 måneder siden, og på nuværende tidspunkt har jeg rejst 13 gange, på 9 måneder. Det gør mig virkelig glad, at dette mål er lykkedes for mig. Det har været helt fantastisk, at få muligheden for at opleve så meget, på så kort tid. Jeg tror slet ikke i forstår hvor vigtigt det har været for mig at lytte til mig selv, og min lyst til at komme ud i verden. Jeg forstod det ikke engang selv, først nu hvor jeg kan mærke det på mig selv, og min krop. Jeg trængte virkelig til det. Jeg trængte til at mærke efter i min krop, hvad JEG havde lyst til, og ikke mindst hvad jeg IKKE havde lyst til. Det ved jeg nu, og jeg er blevet god til at lytte til mig selv.

Jeg sidder nu også på snart 11 måned som single, og før i tiden ville det havde været mit største mareridt. At være alene, og lige pludselig skulle tage egne beslutninger, og ikke havde en højre hånd ved siden af. Hvis jeg kunne have spået fremtiden for 1 års tid tiden, og kunne se hvor jeg står nu, ville jeg nok på daværende tidspunkt havde tisset i bukserne, af bare skræk, og rædsel. Men ved i hvad? Det er virkelig dejligt. Jeg har nydt næsten hver eneste dag. Jeg har nydt at være selvstændig, at kunne give mig selv opmærksomhed, ikke at ’’spørge’’ om lov, bare gøre hvad jeg havde lyst til. Det har jeg elsket.

But to be honest, hvilket jeg altid er overfor jer, så tror jeg egentlig snart jeg er ved at være klar, til at binde mig igen. Jeg har prøvet det der skal prøves, jeg har oplevet en hel del, jeg har lært meget om både mig selv, men ikke mindst om andre også. Jeg har haft the time of my life føler jeg nærmest. MEN, der er også noget ved at komme hjem til en der venter, gå en tur i skoven, se en film under dynen, drøfte dagens oplevelser, og bare hele nærværen. Det savner jeg lidt nu.

I hører mig ikke sige at jeg aktivt søger en kæreste nu, for sådan er det ikke. Jeg siger bare jeg ikke er afvisende overfor det længere. Før var jeg like ’’Ja du er sød, men jeg skal ikke have en kæreste’’, jeg skulle bare være sammen med venner, familie, opleve og danse i byen. Det skal jeg faktisk stadig, for sådan er jeg som person, men i forstår vel pointen. Alt det kan man også gøre med en partner. Så lad os se hvad fremtiden bringer.

Jeg har jo også nogle krav til forhold og sådan noget der. Men pludselig møder man vel The One. Og så glemmer man krav, gamle forhold, tvivl og alt det andet.

So let’s see.

Det løb lidt løbsk, det var ikke meningen. Jeg ville egentlig bare skrive lidt om mine mål. Men som sagt, så flyver tankerne bare når jeg flyver, og nu får i altså bare det hele uden filter, og sortering. So welcome to my mental mode, haha.

Til sidst ønsker jeg egentlig bare at sige TAK. Tak for jer. Tak for den støtte, hjælp og den kærlighed i giver mig, hver eneste dag. Det værdsætter jeg virkelig. Jeg tænker måske ikke så meget over det, når hverdagen er i gang, og jeg er på farten, og tingene bare spiller. Men jeg er oprigtig virkelig glad for jer, og alt det i gør og giver mig! Havde det ikke være for jer, ville jeg ikke kunne leve af det jeg elsker allermest. Så ville jeg ikke sidde på dette fly lige nu, og jeg ville være hvor jeg er med mig selv. Jeg ved det er en total kliche, og noget alle stort set siger, men det kommer virkelig fra the bottom of my heart. Jeg mener det sgu.

Nu håber jeg i har kunne finde hoved og hale i dette lidt rodede indlæg. Jeg håber ikke jeg har tabt for mange af jer på vejen.

Tak for jer, og rigtig god mandag.

Nu vil jeg nyde det sidste af flyveturen, inden jeg lander.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

datingeksperten
datingeksperten,
God energi. Det er altid inspirerende at se tingene lidt fra oven 😊
nouw.com/datingeksperten