DET HAR DU BRUG FOR PÅ SOMMERFERIEN

Travel

Hello there

Som i ved sidder jeg lige nu på campingpladsen i Italien, og nyder solen i fulde drag. Jeg skal være her i 14 dage, og glæder mig til alle de oplevelser der er i vente, selvom jeg ved det der bliver brugt mest tid på, er at ligge ved poolen, hvor den største bekymring er, om man skal ligge på maven eller ryggen. Lige som det skal være ikke?

Det store spørgsmål når man skal på ferie er altid for mig, hvad jeg dog skal tage med. Derfor har jeg så vidt muligt, forsøgt at lave en lille ''Det skal du have med på ferie'' liste. Jeg har ikke sat de helt basale ting på som almindeligt tøj, undertøj, makeup osv.

For mig er det vigtigt at have høretelefoner med, idet jeg altid bruger dem ved poolen eller stranden, for bedre at kunne koble fra, og slappe af, uden en masse larm om ørene.

En ting jeg også altid har med på ferie, er en god bog. Normalt er jeg ikke læsetypen, som i overhovedet ikke, men når jeg er på ferie, slapper jeg rigtig meget af med en bog. På denne ferie har jeg læst den nye bog med Linse og mopper ''Mopper og mig'', som har været helt fantastsik, og meget rørende. Det er ingen hemmelighed, at jeg er kæmpe Familien fra Bryggen fan, og trofast sidder foran skærmen hver torsdag når det bliver vist.

Mit nye polaroidkamera har jeg med mig alle steder. Jeg er vild med den måde hvorpå billederne bliver fremkaldt med det samme. Det har en helt andet form for charme, at have billederne med det samme, og kan kigge tilbage på minderne med dem i hånden.

Et badedyr er også et must for mig, da jeg elsker at flyde rundt på vandet, men ikke gider decideret at være "i" vandet. Jeg plejer blot at have en pink luftmadras, men ville inderligt ønske jeg havde en pink flamingo. Måske jeg kan lokke N til, at vi skal have sådan en med til Rhodes? ;)

Hvad plejer i at tage med på ferie?

Jeg håber i kan bruge min lille liste til noget.

Er der nogle indlæg i gerne vil læse mens jeg er på ferie, så vil jeg forsøge at opfylde jeres ønsker

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer