DEN STORE STUDENTERKJOLE GUIDE

Hello there

Så er tiden vidst ved at være inde, til at få udgivet min studenterkjole guide. Jeg har i så lang tid, villet lave dette indlæg, men hjemmesiderne har været sådan imod mig.. Der har simpelthen ikke være nogle hvide kjoler, der tiltalte mig.. Dammit. Nu ser det ud til at butikkerne begynder så småt, at få de sommerlige kjoler hjem, derfor har jeg fundet et lille udvalg til jer, som er mit svar på de perfekte studenterkjoler.

Jeg har delt det op i 3 kategorier, så det er lidt mere overskueligt for den enkelte.


CASUAL

1/ Asos kjole, 1.250kr HER, 2/ Asos kjole, 950kr HER, 3/ Asos kjole, 900kr HER


ALL OUT

1/ Na-kd kjole, 665kr HER, 2/ Na-kd kjole, 500kr HER, 3/ Asos kjole, 350kr HER, 4/ Missguided kjole, 155kr HER


GIRLY

1/ Asos kjole, 1.650kr HER, 2/ Asos kjole, 200kr HER, 3/ Asos kjole, 1.600kr HER
4/ Nelly kjole, 379kr HER, 5/ Asos kjole, 350kr HER, 6/ Nelly kjole, 600kr HER


ANDRE NØDVENDIGE TING

1/ St. Moriz selvbruner, 80kr HER, 2/ Deo doc intim deowipes, 89kr HER, 3/ Selvsiddende bh, 299kr HER, 4/ Sloggi string, 80kr HER

Til den her dag, eller for den sags skyld flere dage, når studenterperioden bliver skudt igang, får du brug for lidt mere end blot en pæn kjole.

En flot tan er for mig et MUST, min yndlings selvbruner er den fra St. Moriz, da den ikke gør mig orange. Udover selvbruner elsker jeg spraytan, som jeg helt sikkert også får ''lavet'' et par gange under studenter perioden.

Så er der de smarte intim deowipes fra deo doc. To be honest, så får man det varmt når man fester, og især når det er sommer samtidig, derfor er intim wipes, et super godt råd til alle piger, at have i med sig i tasken.

Hudfarvet undertøj er noget næsten alle piger får brug for! Mange kjoler er nedringet både foran og bagpå, derfor er en stropløs selvsiddende bh på sin plads! Og dertil hudfarvet trusser! Så er man sikker på, at man ikke ser noget igennem kjolen!

Jeg håber I får noget inspiration, jeg er i hvert fald selv kommet en del tættere på, hvad jeg selv vil have på til den store dag.  
Jeg håber dette indlæg, kan hjælpe jer lidt på vej, i forhold til kjolen, og praktiske ting til studenter perioden

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh