DEN STORE GALLAKJOLE GUIDE 2018

Hello there

Det slog mig pludselig i morges, at det snart er et år siden jeg var til galla, på mit gamle gymnasium. Det var en af de bedste dage/aftener, jeg kan huske. Nu er det heller ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke brød mig om at gå på gymnasie, og at galla aftenen, var et tegn på, at det hele snart var slut. Men udover det, var det bare en helt fantastisk aften, hvor man havde rig mulighed for, at dresse sig helt op, hvilket jeg elsker! Der er simpelthen ikke noget bedre, især hvis alle andre gør det samme. Gid der kommer en begivenhed, hvor jeg kan have min gallakjole på igen, hehe. I kan læse meget mere om min galla aften HER

Men fordi det snart er et år siden, er det selvfølgelig også på tide, at jeg deler et indlæg, med en guide til de fineste gallakjoler (ifølge mig selv). Jeg har fundet nogle i forskellige prislejer, og i forskellige farver, mønstre osv. Jeg har forsøgt at finde lidt af hvert, så der burde være noget til alle.

Alle kjolerne er tagget på billederne, så i nemt og hurtigt, kan klikke jer ind på dem.

I må meget undskylde, at indlægget først kommer nu, det burde selvfølgelig være udkommet for et par måneder siden, så alle kunne bruge det til noget... But... Better late than never, right? ;)

Hvis i står og skal til galla, og allerede har fundet den perfekte gallakjole, må i meget gerne smide et link i kommentaren. Jeg elsker at se hvad folk skal have på! Gid det var mig der skulle til galla igen!

Kisses M

The black/navy one

The nude/silver one

The it patterned one

The Green/blue one

The red one

Synes godt om

Kommentarer

Caroline Kloos
,
Hej! Og tak fordi du gør mig og mine veninders hverdag bedre med denne blog<3 Jeg tænkte på om du ikke kunne lave et opslag om hvordan man bliver mere populær på Instagram, istedet for bare den hurtige løsning gennem sider som https://autolikes.dk osv som alle mine veninder bruger.. knus Caro<3

Instagram @mettehogh