DEN PERFEKTE ACAIBOWL TIL MORGENMAD

Food

Hello there

Jeg er begyndt at spise Acaibowl til morgenmad igen, efter en lille pause på 6 måneder (grundet jeg ikke hvade fået købt en blender). Nu er jeg tilbage på Acai vognen, og jeg er så glad!! Jeg elsker Acai eller smoothiebowls til morgenmad specielt, fordi det giver mig en god energi, det er friskt og lækkert, og det indeholder en masse sunde ingredienser.

Jeg er altid ret glad for at vise mine bowls frem på insta story, og det tyder på, at jeg ikke er den eneste der er vilde med dem. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele min (meget simple) opskrift med jer, så i selv kan prøve den af. Det er utrolig nemt, kræver kun 10 minutter, og smager himmelsk. Alle ingredienserne kan selvfølgelig tilpasses alt efter hvad i bedst kan lide, dette er blot den jeg spiser lige for tiden. Man kan også tilføje alverdens toppings, og undlade Acaipulver, hvis ikke man har det, ellers sætter jeg et link ind til hvor jeg køber det

Let's go!

Det skal du bruge til din bowl:
Frosne hindbær
Frosne jordbær
Frosne blåbær
Frossen banan
Rismælk (eller anden mælk/mælke erstatning)
Acai pulver (kan købes her)

Topping:
Friske jordbær
Vindruer
Kiwi
Chiafrø
Kakaonibs
Kokos chips
Morbær

Blænd dine frosne bær med din mælk, og 1-2 tsk Acaipulver, til den har den ønskede konsistens . Jeg synes den er lækker der den er godt fast.

Snit dine frugter til topping, og pynt din bowl, så den ser lækker og appetitlig ud.

Enjoy

Jeg håber i kan lide den!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

annikafletcher
annikafletcher,
Hvor ser det bare lækkert ud! Den må jeg prøve at lave 😄
nouw.com/annikafletcher