December 2019

Hello there

Første indlæg i 2020. Jeg håber i alle kom rigtig godt ind i det nye år, og at ingen kom galt afsted! Jeg havde en skøn aften med en masse dejlige venner, god mad og gode drinks!

---

Jeg synes det kunne være rigtig hyggeligt, engang imellem at dele den afsluttede måned i billeder. Nogle gange kan jeg selv godt lide bare at kigge billeder, uden at læse en lang tekst til. Jeg tager i løbet af månederne rigtig mange billeder, hvor jeg måske kun deler 30% af dem med jer. Men nogle gange synes jeg også det kunne være fedt at dele de mindre pæne billeder, og flere stemningsbilleder.

Derfor har jeg nu samlet december 2019 i billeder. Lad mig vide om i kan lide den her form for indlæg, for så vil jeg meget gerne gøre mere af det. Måske også bare ''sommer inspiration'', ''ferie inspiration'' osv. Efterlad gerne en kommentar med jeres tanker om det :)

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Pernille Haubjerg
,
Du må meget gerne lave flere af den her slags indlæg, det var et hyggeligt indblik i din måned!
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak for din kommentar! Der kommer helt sikkert flere i fremtiden 😊
nouw.com/mettehogh
Frederikke,
Du må gerne lave flere af sådanne indlæg. Jeg nyder at komme lidt tættere på "bloggerens hverdag" på den måde, og se hvad i går og laver. Også gerne en masse andet indhold til din blog. Jeg bruger meget tid på at læse forskellige blogs, og din finder jeg meget inspirerende. <3
frederikkke.bloggersdelight.dk/