DAGENS OUTFIT + EN LILLE VIGTIG SNAK!

Hello there.

Lige en lille update på min dag + en vigtig snak!

I dag har jeg haft fri fra skole, da vi har terminprøver denne uge, og kun har 3, hvilket betyder 2 ekstra fridage!! Juhuu!
Jeg har tilbragt mogenen med nogle praktiske ting, omkring bloggen ;))
Senere var jeg ude og hente mine bedsteforældre, da jeg havde inviteret dem på lagkagehuset, da min farfar ELSKER kage! Derfor tænkte jeg, at når jeg havde fri, kunne det være hyggeligt, at få lidt kvalitets tid samme med dem. Det var en super hyggelig dag, vi både hyggede og spiste en masse dejlig kage, og selfølgelig kaffe (Juice for mit vedkommende) til kagen, det skal der jo til.


Jeg er selv ret dårlig til at få besøgt mine bedsteforældre, og jeg er faktisk så heldig at jeg har alle mine tilbage! Derfor er det super dårligt af mig, at jeg ikke får dem besøgt nok..
Når jeg endelig får det gjort, er det så hyggeligt, og jeg lover mig selv at jeg skal få det gjort noget mere. Jeg elsker at ses med dem, det er slet ikke det, jeg glemmer det bare i den travle hverdag.. Det er simpelthen for dårligt af mig... Det er jo ikke det at jeg ikke besøger dem hver anden tirsdag, der får mig til at tænke over tingene. Nej, det er tanken om at jeg ikke har dem ved mig for altid. Lets be honest, bedsteforældre ved man ikke hvor længe man har. Det er en pisse hård tanke at tænke, men det er desværre virkeligheden..
Det jeg vil frem til med dette indlæg er, at vi skal huske at sætte pris på de ælste i familien, ja bare dem vi har os kært, og huske at sætte tid af til dem. Det er tid vi aldrig vil fortryde vi har brugt! Det hele vil blive gode minder, når de ikke er her mere. Just remember that

Jeg håber i også synes det er interessant at læse indlæg som disse. Der kommer i hvert fald flere indlæg, der bliver mere spontane, hvor jeg måske har brug for at komme ud med noget, eller bare et ''det har jeg lavet i dag'' indlæg. Skriv endelig hvad i synes!

Nedenfor ses lidt billeder af dagens outfit. Det var super lækkert forårs vejr i dag, derfor så jeg mit snit til at trække i mine hvide ripped jeans, og min nye seje tee med det fedeste ''hello'' print!! Mærkerne er tagget på det første billede, med direkte link.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh