CPHFW DAY 3

Hello there

Så er jeg hjemme igen, og som de andre dage, vil jeg fortælle om den forrige dag til fashion week. Igår var en utrolig sjov dag, hvor tingene slet ikke var som vi havde forestillet os. Vi vågnede lidt for sent, og var utrolig trætte, men fik mandet os op, tog en ansigtsmaske på, og hyggede rundt i nattøj, mens vi hørte lidt musik, og lavede noget morgenmad. Efter vi havde gjort os klar, tog vi ud i CIFF, for at snakke med nogle kunder, og for at se de stande, Maria og jeg ikke nåede om onsdagen. Jeg var så overrasket over CIFF, selvom det blot er en masse stande, så er det utrolig hyggeligt, og der er den bedste stemning, og folk er utrolig glade og imødekommende. Vi var inviteret til et Gin og chokolade smagnings event senere, som vi troede var et ''åbent'' event, eller et hvor man gik rundt ved små borde, for at smage de forskellige gin og chokolader. Så vi skyndte os ikke fra CIFF. Vores invitation var forsvundet fra min mail, så vi kunne ikke finde den præcise adresse, så vi måtte gå rundt i 20 min, uden en rigtig adresse at gå efter, haha. Endelig fandt vi mailen, og var 40 min for sent på den, med vådt hår. Vi finder ud af eventet bliver holdt på et ''slot/guds'' med rød løber og dørmand i suit. Da vi kommer derind, finder vi ud af det er et event med maks 20 mennesker, som sidder rundt om et langt meget fint opdækket bord, hvor alle sidder i deres stiveste puds, og snakker meget intelligent om de gin vi skulle smage. Ditte og jeg følte os så kiksede i dette selvskab, da vi på ingen måde ved noget om gin, og eller havde dressed os op til dette niveau de andre var i, haha. Det var virkelig en sjov oplevelse. Men når det er sagt, så var det virkelig interessant, at høre om alt det de havde at fortælle, og hvilke smage der passede til hvad. Plus chokoladen var virkelig lækker!!

Efter eventet skulle vi hjem i lejligheden, for at få pakket mine ting sammen, idet jeg skulle hjem kort tid efter.

Det var en utrolig sjov dag, som jeg sent vil glemme. Næste gang vi skal til et ''fint'' event, må jeg hellere tjekke op på invitationen, så vi ikke ender i samme situation igen, haha

Nu vil jeg gøre mig klar, til at tage ind til Winnie. Vi skal til flødebolle kursus i dag. Det bliver så lækkert!!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Det er altid så dejligt med modeuge - man får virkelig boostet motivationen 😊
nouw.com/itsmypassions
Sascha
,

Vil du ikke smide nogle links ind til din taske, din hvide strik og det du har inden under?

Mettehogh
Mettehogh,

Her har du link til strikken https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/trojer-og-cardiganer/striktrojer/britta-strikket-troje/prod789621420.html, den er dog desværre udsolgt lige nu, men du kan finde den på dette link, når den er tilbage igen 😊 Jeg kan ikke finde link til trøjen..

nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh