CPHFW DAY 2

Hello there

Så blev det fredag. Eller rettere sagt, fredag aften. Jeg er lige landet i sofaen derhjemme, hvilket er så dejligt, efter en lang tur hjem. Jeg kunne sagtens være blevet en uge mere i skønne København, men det er altid dejligt, også at komme hjem igen. Jeg har som sagt en aftale med Winnie i morgen, som jeg glæder mig utrolig meget til. Hun er en af de personer jeg ikke kan få nok af! Jeg er sikker på vi nok skal få det sjovt, med at lave vores egne flødeboller, haha.

I går var simpelthen sådan en god dag. Fyldt med en masse planer, lidt for meget kaffe, lidt for meget mad, og en lidt for kort bytur, haha.

Jeg var som sagt til et par møder, ved nogle PR bureauer, og de gik simpelthen så fint. Det er altid så hyggeligt, at være forbi dem, og snakke lidt, planlægge materiale og drikke lidt kaffe. Det var så fint og hyggeligt begge steder!

Ditte og jeg tog på California kitchen i går, og spise til vi næsten sprækkede, men maden er bare for god til, ikke at spise op. Bagefter tog vi hjem, hørte en masse musik (som altid), lagde vires makeup, og dansede en del hjemme i lejligheden. Vi besluttede at tage i byen, men tog hjem efter 1 time, da vi slet ikke var in the mood, haha. Så vi tog hjem og dansede videre og drak lidt te. Men vi havde den sjoveste aften alligevel.

Kisses M

  • everyday

Synes godt om

Kommentarer

Natasjalk
Natasjalk,

godt indlæg som altid Mette<3

nouw.com/natasjalk

Instagram @mettehogh