CPHFW DAY 1

Hello there

Så er første dag gået, og anden dagen er nu startet. I går var en så skøn dag. Vi tog direkte ud for at få noget mad, da vi var kommet frem, og valgte at tage på Fars dreng, SÅ lækkert!! Uden tvivil, den bedste vaffel jeg har fået! Bella centeret var fyldt med så meget fint tøj, sko og accessories. Ej hvor var der mange fine ting. Det bliver svært, at vente helt til vinter, med at købe de nye ting!..

Eventet igår med Boozt.com og Radisson blue Royal, var utrolig skuffende... jeg havde rigtige høje forventninger, men det holdte ikke helt.. Eventet varede ca 1,5 timer, og jeg havde regnet med at det ville forsætte til sent. Øv. Men maden var lækker, og jeg hyggede mig alligevel. Efter eventet tog vi nogle stykker ud og fik nogle drinks! Så skønt!

Jeg var iført den smukkeste Ganni kjole i går, som jeg var så heldig, at låne af Marias kusine. Den var fantastisk! I år skal klart være året, hvor jeg anskaffer mig nogle lange kjoler! Jeg er så vild med dem!

Nu ser jeg frem til dagens program, som står på møder, og en del kaffe aftaler. Jeg elsker at sidde og drikke kaffe her i københavn, der er et eller andet specielt ved at sidde på gaden, og kigge på folk der går forbi, sidde med et tæppe (fordi det desværre stadig er SÅ koldt), og varme sig med en god kop kaffe. I aften tror jeg Ditte og jeg smutter på Rosso pomodorro og spiser aftensmad, det er klart et af vores favorit steder at spise, og senere på PS Bar og grill, for at få lidt drinks, så må vi se derfra hvad aftenen og natten skal byde på.

I må have en dejlig dag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh