CHRISTMAS UNDERWEAR

Hello there

I dag skal vi snakke om noget jeg holder utrolig meget af!! Hvis i har fulgt med på bloggen længe, så ved i, at jeg har en lille forkærlighed for lækkert undertøj. Undertøj er noget jeg personligt går meget op i, har alt for meget af (selv om jeg ikke mener det er muligt), og gerne vil bruge lidt ekstra penge på. For mig er det et must, at have lækkert undertøj, fine sæt, og noget der matcher mit humør. Det gør bare, at man føler sig lidt mere sexet, og til dels også lidt ekstra tilpas i et ellers rigtig fint outfit. Om det så skal vises frem eller ej, så er det altså bare rigtigt skønt at vide, at man har noget pænt undertøj på. Jeg elsker f.eks at vide, at jeg har lækkert undertøj på, hvis jeg skal ud, også selvom ingen kommer til at se det, så føler jeg for min egen skyld, at det er pænt! Man føler sig bare lidt mere lækker, am i right?

For mig er frækt eller lækkert undertøj ikke ens betydende med, at man skal imponere en fyr, eller have en kæreste. Slet ikke endda. Jeg er single, og jeg går mere end nogensinde op i undertøj. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Men jeg føler bare det er helt fantastisk smukt. Jeg kan bruge flere timer inde i undertøjs butikker, hvor jeg vil prøve det hele, og bare drømme om at få alt sammen med hjem. Der er jo ikke noget lækre end smukke set, der på hver sine måder kan udstråle forskellige ting. Jeg elsker også når man kan inkorporere sit undertøj i sine outfits. Det kan lyde vulgært, men det behøver det ikke nødvendigvis at være! Det kan være en blonde bh med detaljer op af kravebenet, som man har på under en skjorte, hvor deltajerne kommer frem. Det kan være en bodystocking man bruger som top, med en blazer udover, osv. Der er et hav af muligheder.

Jeg har søgt internettet tyndt for lækkert undertøj, fordi det snart er jul, og det er jo altså den bedste undskyldning for at forkæle sig selv, en man elsker, eller blot at ønske sig lidt nyt.

Så hvis i lige som mig elsker, at vide at man ser godt ud, fra inderst til yderst, så er der altså lidt lækkert at kigge på længere nede

For at gøre det mest muligt overskueligt, har jeg delt det op i 3 kategorier.

Jeg har allerede selv klikket en del af undertøjet hjem, da jeg virkelig ikke kunne modstå fristelsen! Jeg overvejer lidt, at pakke det pænt ind, og ligge det under træet, som en lille julegave til mig fra mig, haha.

Alt er som altid linket, så i nemt kan klikke jer ind på det

Må i have en dejlig 2. søndag i advent

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,

Instagram @mettehogh