CANDY NAILS

Hello there

Som i nok har set på min Instagram, har jeg spamet jer med mine nye lækre candy nails. Jeg er så vild med dem! Jeg synes de er så seje, girly og en smule crazy! Jeg har fået dem lavet af dygtige Julie Knap. I kan finde hendes Facebook side HER og hendes Instagram HER. Julie er super dygtig, og virkelig sød, tiden flyver afsted, når mine negle skal fikses, fordi snakken bare går der ud af.

Hvis nogle af jer går og overvejer at få lavet jeres negle, vil jeg klart anbefale jer, at tage et kig på Julies Facebook side, og Instagram. Hun er et rigtig godt valgt, hvis jeg skal anbefale en til jer.

Når jeg får lavet mine negle hos Julie, får jeg shellack da jeg gerne vil passe på mine negle, samtidig med de ser utrolig lækre ud! Jeg har før i tiden fået lavet gelenegle, hvilket også er så fint, men to be honest, det ødelækker neglene! Shellack er så smart, da det egentlig blot er en tyk neglelak, der holder i op til 14 dage!

Hvis i står og skal på ferie, konfirmation, bryllup osv, og gerne vil have en fin farve eller mønster på neglene, så synes jeg klart det er en god ide at få lavet shellack, da det holder super fint.

I må have en super dejlig dag!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh