BYE MILAN!

Fashion, Food, Travel

Hello there

N og jeg sidder nu i bilen på vej fra Milano til campingpladsen ved Gardasøen. Vi har haft de mest fantastiske og hyggelige dage i Milano, og har nydt at være alene.

Jeg har ikke fået opdateret hverken her eller på insta, da tiden simpelthen fløj fra os, og det er jeg selvfølgelig ked af..

Igår aftes spiste vi på den smukkeste og mest romantiske restaurant (restaurant Maio), på 7 sal, med udsigt udover Milano, og lige ved siden af den smukke domkirke.

Jeg havde min røde kjole på, som klart er blevet en af mine favoritter! Jeg føler mig som en ægte italiener i den, hehe.

Jeg vil helt klart anbefale alle at spise på Maio ved Duomo, hvis i skal besøge Milano. Maden er lidt til den dyre side, i forhold til mange andre steder, men det er HELT klart pengene værd! Lige ved siden af restauranten, ligger der en drinks bar der hedder "Aperol", som laver de bedste drinks! For mit vedkommende er min yndlings en Hugo drink, som smager virkelig frisk og sommerligt, med lidt mousserende vin i, og har smag af hyldeblomst. Den burde i smage!

Lille opfordring, HUSK myggespray, da der er virkelig mange myg oppe på 7 sal. N og jeg fik i hvert fald det optimale ud af myggene..

Må i have en dejlig dag!

Kisses M

Kjolen er desværre en kollektionenprøve, og kan derfor ikke købes..
Skoene er fra Tiger of Sweden og kan købes HER.
Halskæden er fra Maanesten, og kan købes HER
Mine ringe er fra Jane Kønig, og kan købes HER og HER

Synes godt om

Kommentarer

Emilie
,
Kan du ikke linke kjolen og skoene? De er så fine de ting
Mettehogh
Mettehogh,
Kjolen er desværre en kollektionsprøve, så den kan ikke købes, og skoene er der link til lige her : http://www.vanilia.dk/tiger-of-sweden-stilletter-vivi-29-frappe.html
nouw.com/mettehogh