BREAKING NEWS! TAG PÅ GUIDESKOLE MED MIG

Travel

Indlæg lavet i samarbejde, og betalt af Service & Co.

Jeg synes det er en utrolig god ide, at tage på guideskole, netop for at afprøve og overskride nogle grænser, for at møde en helt masse skønne mennesker, og for også at tage en uddannelse, man altid kan bruge, hvis man får lyst til at tage ud og opleve verden længere tid af gangen, hvor man samtidig arbejder.

Er du ikke kommet ind på dit drømme studie her efter sommerferien? Eller ved du endnu ikke helt hvad du vil? Så ville det også være et super godt sted at tage hen. Hvem ved, måske bliver du helt bidt af det, og rejser ud direkte efter at forløbet på guideskolen er afsluttet?

Uddannelsen har en pris på 28.000kr. Hvilket er en god slat penge, men man skal tænke på, at det er de penge der bliver starten på en helt fantastisk rejse, og en rejse man kommer til at gå igennem med sig selv. Jeg har endnu ikke hørt nogle fortælle, at det ikke var pengene værd, når de er kommet hjem, og det synes jeg i hvert fald er betryggende.

Da jeg var lille (omkring 8-10år) ville jeg så gerne være guide i Italien. Jeg syntes simpelthen guiderne på ’’vores’’ campingplads var så seje, og jeg ville utrolig gerne være som dem, og have deres job. Da jeg blev ældre, forsvandt lysten lidt til det, så ville jeg hellere være frisør, og senere var det sygeplejerske. Nu står jeg her, en del år efter, har mit drømmejob med mine medier, og nyder hver eneste dag af mit liv med mit job. Jeg rejser alt hvad jeg overhovedet kan. Derfor vil jeg gerne tage denne uddannelse, for at have muligheden for, at kunne tage ud som guide, hvis jeg pludselig ønsker det!


Måske jeg lige kort skal fortælle lidt om skolen. Skolen ligger i Pineda de Mar, som ligger omkring 1 times kørsel fra Barcelona. Forløbet på skolen tager 5 uger, hvor man er ca. 120 elever. Eleverne kommer både fra Danmark, Norge og Sverige. Man går i skole alle dage mandag til søndag. Der er en del skole på programmet, men mange af timerne foregår som praksis, så man får en mere hands-on oplevelse, end kun ren undervisning. Man har selvfølgelig en pause hver dag, så man har mulighed for at spise noget frokost, og tid til at læse op til timerne. Nogle dage er der mere fritid end andre, så nogle dage har man også tid til, at kigge i byen, ligge ved stranden, eller måske blot slappe af med ens nye venner. Hele forløbet slutter af med nogle eksaminer, hvor man skal fortælle om hvad man har lært. Det kan være skriftligt, f.eks i hvad man har fået ud af undervisningen, mundtlig transfer (Bus tur fra lufthavnen, og til hoteller), velkomstmøde, osv.

Når alt dette er slut, får man sit bevis, og så er man fra dags dato uddannet guide hos Service og Co.

Lad mig bare sige, at jeg syntes i skal overveje det kraftigt! Hvis i syntes det virker bare en lille smule interessant, så kan i læse mere om hele turen her, og så håber jeg selvfølgelig vi ses, til 5 lærerige uger, i sydens sol


Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Camillia
Camillia,
Det lyder virkeligt fedt og helt klart nåede jeg godt kunne overveje, hvis jeg havde pengene til det! 😊
nouw.com/camillia