BOYFRIEND KIND OF OUTFIT

Hello there

Jeg håber i alle fik skudt weekenden godt igang i går. Min dag var simpelthen så dejlig. Jeg var omringet af dejlige mennesker fra morgen til sent ud på natten.

Dagen startede med, at jeg havde en morgenmads aftale med min veninde i Aarhus, hvor vi fik de lækreste smoothiebowls. Jeg elsker smoothies, og endnu bedre med topping ovenpå, så lækkert!

Jeg var hoppet i mine nye virkelig cool selebukser! Jeg er helt vild med selebukser for tiden, jeg synes det ser så cool ud. Normalt vil jeg altid gå efter helt skinny jeans, for at fremhæve mine ben, og for at se lidt højere ud, men jeg synes virkelig det ser sejt ud, selvom bukserne er SÅ store, og boyfriend agtige. Jeg elsker det. De er også så dejlige at have på, fordi de netop er så løse. Jeg er sikker på, det er en trend der kommer tilbage nu her, den er allerede begyndt at røre lidt på sig, men jeg tror det bliver meget mere, vi kommer til at se dem her til foråret.

I går aftes var jeg sammen med nogle stykker fra min gamle gymnasie klasse, det var super hyggeligt at se dem igen, mange af dem havde jeg ikke set siden jeg blev student. Vi havde aftalt at tage ud og powerbowle, hvilket jeg elsker! Det er simpelthen så sjovt.

Jeg håber i får en dejlig weekend

Kisses M

T-shirt, Sparkz her / Selebukser, sparkz (Kommer snart) / Sko, Louis Vuitton / Taske, Decadent her

Synes godt om

Kommentarer

etrealamode
etrealamode,

Helt vild med outfittet!

nouw.com/etrealamode
ByAJ
ByAJ,

Herlig antrekk!

nouw.com/byaj

Instagram @mettehogh