BIRTHDAY GIRL!

Travel

Hello there

Så blev det dagen jeg har glædet mig til, siden sidste år faktisk, hehe. Hvis ikke i har fundet ud af det endnu, kan jeg oplyse jer om, at jeg går ualmindelig meget op i min fødselsdag, ja generelt bare alle fødselsdage! Denne fødselsdag er dog noget særligt, jeg bliver for det første 20 år, og derudover befinder jeg mig her på Rhodes, hvilket ikke er almindeligt for mig. Jeg plejer ALTID at være hjemme på min fødselsdag, med de samme traditioner år efter år. Min familie plejer at ’’vække’’ mig om morgenen, sat i gåseøjne da jeg altid er vågen før de kommer og synger for mig, fordi jeg inden i stadig er et lille barn på min fødselsdag. Efter morgensang spiser vi alle (min mor, far og Nicklas) morgenmad, og jeg får mine gaver her. Om aftenen vælger fødselaren hvor familien skal spise, og mit valg plejer at gå på Sota Suchi i Aarhus, virkelig det bedste sted!!

Nå men som sagt befinder jeg mig på Rhodes lige nu, og det har bragt sine bekymringer med sig, hehe. Nicklas er jo den eneste jeg skal holde fødselsdag med, og jeg har været så nervøs for, om han ville gøre noget ud af dagen, da han ikke selv går særlig meget om i mærkedage, som i overhovedet ikke. Men jeg håbede selvfølgelig at han ville gøre det til noget specielt, da han kender mig ret godt, og kender til mit forhold til fødselsdage. Og hvor har han gjort det fint! Han ’’vækkede’’ mig i morges (jeg var selvfølgelig vågen, men sov rævesøvn, ass always on my birthday), og jeg fik da også en lille fødselsdags sang, så cute. Efter det fik jeg gaverne over på sengen som han havde taget med, der var nogle fra mine forældre, en fra hans familie og en fra ham. I kan se nedenfor hvad jeg fik af de forskellige.

I dag har vi været ved den fineste strand, som vi fandt i går. Der var så smukt, og vejret har været helt perfekt. Nu er vi tilbage på hotellet, og slapper lidt af, inden vi begynder at gøre os klar, til at tage ind til Rhodes gamle bydel, for at spise lækker aftensmad, og kigge lidt i byen.

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Af mine forældre fik jeg lidt makeup, plus en linse til mit kamera som jeg fik for et par uger side.

Af N's familie fik jeg et par Ray Ban solbriller, som jeg har været forelsket i, i et godt stykke tid nu! Jeg synes det er helt perfekte!!

N havde virkelig overrasket mig, og købt det bælte fra Gucci, som jeg har savlet over i snart 8 måneder!!! Han er så god <3

Synes godt om

Kommentarer

Linnea
,
Stort tillykke med dagen; ret luksus omgivelserne at befinde sig i på sin fødselsdag!
Viiiiildt lækkert bælte!
www.couturecrash.com
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! Ja jeg klager bestemt ikke! 😘
nouw.com/mettehogh