BENEFIT SCHOOL OF BOI-ING

Hello there.

I dag har simpelthen været sådan en dejlig dag! Lige nu sidder jeg i bilen, på vej hjem fra København. Min dag har lige fra morgenstunden været så skøn. Da vi kom til København startede vi med en lækker frokost, og lidt shopping, hvorefter jeg smuttede til eventet med Benefit.

Eventet var så gennemført, og over alle mine forventninger. Hele temaet var pink, og selvfølgelig School. Alt var pink. Pink slik, candyfloss, pink polorid kamera, pink balloner osv.
Vi var omkring 20 til eventet, og det var så hyggeligt at møde de andre.

De søde benefit damer fortalte om den nye benefit boi-ing air brush concealer, som kommer i butikkerne til 1. Juni, og bliver en del af deres Boi-ing serie. Hele den nuværende Boi-ing serie har dermed også fået ny emballage, som er så cute! Vi prøvede alle concealerne, og jeg glæder mig så meget til at komme igang med at teste dem alle. Hvis i er interesseret, vil jeg meget gerne lave en vurdering / anmeldelse af dem til jer. Skriv gerne i kommentaren, hvis der er stemning for det.

Vi sluttede af med lækker pizza på PS bar og grill. Det må nok være mit foretrukne sted at spise, når jeg er i København. Har i andre gode restauranter, jeg skal besøge næste gang?

Jeg håber i har haft en dejlig mandag. I morgen står skriftlig tysk eksamen klar til mig, så jeg nød ekstra meget min dag i dag ;)
Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh