BACK TO BLOND

Hello there

Som nogle af jer måske har lagt mærke til, har jeg fået lavet en del ved mit hår. Jeg fik i vinters ''farvet'' mit hår, til en brun farve, og følte det var på tide, at komme tilbage til det blonde igen. Sidst jeg var i København havde jeg en frisør tid hos Frisør Pii i Valby. De fik til opgave at få mit hår lysere, og klippe det, da det virkelig trængte til noget kærlighed.

Til at starte tog vi en snak om hvad der skulle laves, og de søde piger i salonen kom med en masse gode ideer. Da vi havde fundet ud af, hvad der skulle ske, fik jeg en lille skulder og nakke massage. Simpelthen så luksuriøst at få det hos en frisør. Derefter begyndte vi at lave reflekser i håret. Da det var færdigt, kom der en toner i mit hår, for at få looket, en lille smule koldere at se på. Så fint! Derfter blev mit hår klippet, jeg mener der blev taget omkring 7-10 cm af.

Jeg har det sådan lidt, at jeg vil rigtig gerne have langt hår, men det skal også være sundt. Jeg siger altid til min frisør, at hun skal klippe det af der trænger. Det vokser trods alt ud igen. Mit hår vokser virkelig hurtigt, så inden længe, er det ude igen, haha.

Til sidst blev mit hår stylet! Jeg har aldrig nogensinde, haft så lækkert hår før. Jeg var helt overrasket, da jeg så det til sidst. Det var så pænt! Vi fik selvfølgelig også taget før og efter billeder. Der er en helt vild forskel.

Nu til noget lækkert for jer. Jeg har fået en 10% rabatkode til jer ''MetteH10''. I kan bruge den i alle 4 butikker, samt ved booking på nettet. De har saloner i Valby, København K, Vanløse og Ballerup. Jeg kan klart anbefale jer disse saloner, de er i super gode hænder hos dem.

Jeg er i hvert fald utrolig tilfreds med mit hår!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

sarahlykke
sarahlykke,
Jeg elsker din nye farve. Den er så naturlig 💞
nouw.com/sarahlykke

Instagram @mettehogh