BABY BLUE SUIT, AND A LOT OF BLING

Hello there

I forrig uge var jeg et smut forbi Maanesten, for at blive klar til Kreta. De har netop lavet en helt ny sommer kollektion, som jeg er smask forelsket i! Den er meget vild, og med en del farver, og detaljer, men det er så cool! Man kan gøre så meget med smykker. Smykker er klart min yndlings accessories, jeg synes fede smykker, kan gøre så meget for et helt simpelt outfit. Jeg var så heldig, at få et par smykker med hjem, som jeg kunne tage med her til Kreta, og jeg kan love jer for, at de er blevet brugt flittigt! Nedenfor har jeg vedlagt nogle billeder, af mine favorit smykker, fra den nye kollektion, de kan selvfølgelig alle sammen fåes i sølv også. Alle smykkerne er som altid, tagget på billederne, så i nemt kan klikke jer ind på dem.

Hvad synes i om dem?

Jeg var iført mit nye baby blå suit, fra Gina Tricot. Jeg er blevet helt vild, med farvede suits, her i sommertiden. Jeg vil virkelig gerne, anskaffe mig et gult et, som jeg kan bruge på mine kommende rejser. 

Kisses M

Blå suit, Gina Tricot, blazer: her, bukser: her

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Hvor er du fin, smukke! <3
nouw.com/thefashiondove
SophieBuschSimonsen
SophieBuschSimonsen,
Virkelig fine smykker! Dem må jeg have fingrene i!! <3
nouw.com/sophiebuschsimonsen
Emma Vig
,
Heee smukke:))) DU har en mega fed instagram!<3 Ved duu hvordan jeg kan gøre min fed? Alle mine veninder bruger det der https://autolikes.dk til at få følgere og likes... HVad kan du anbefale? Knus Emma <33

Instagram @mettehogh