ALLEREDE 6 MÅNEDER!

Hello there

Hold da op som tiden den går! I denne måned er det allerede 6 måneder siden, at jeg besluttede at lave bloggen.

Det er godt nok gået hurtigt, og der er sket så meget på de 6 måneder, jeg kan slet ikke følge med, men på den gode måde.

Jeg er dybt taknemmelig for at i alle har taget så godt imod mig, og ikke mindst har interesse i at læse med her på bloggen! Det betyder rigtig meget for mig.

Da jeg besluttede mig for at nu skulle det være, havde jeg ikke regnet med, at der ville være SÅ mange der ville læse med på blot 6 måneder. Jeg håbede selvfølgelig, at jeg kunne skabe mit eget univers, hvor nogen ville følge med, og måske blive inspireret, på den ene eller den anden måde. Men jeg startede udelukkende bloggen fordi jeg kunne mærke, det var det rette for mig, og jeg vidste jeg ville elske det, og fordi jeg ville prøve at udvide mine sociale medier. Jeg startede den også fordi jeg gik i 3.G, og det slet ikke var mig med gymnasiet, så jeg besluttede at lave bloggen, for at have noget at gå op i, og bruge tiden på, både i skolen, og udenfor skolen. Btw er jeg ved at lave et langt indlæg om min gymnasie tid. Det har været efterspurgt, men hav tålmodighed, det tager lidt tid at få det hele med. Tilbage til dette indlæg. Jeg sad og tænkte, at hvis jeg kunne have bloggen, og ville elske det, ville det bare være et plus, hvis nogle ville læse med, og samtidig nyde det.

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg havde overvejet at lave min egen blog i nogle år, men i ren og skær frygt for hvad andre ville tænke, gjorde jeg det ikke før for et halvt år siden. Der er ingen der nogensinde har sagt eller hentydet negativt angående bloggen, og det synes jeg er virkelig fedt. Jeg har erfaret at jeg ikke skal tænke på, hvad andre (MÅSKE) vil tænke, men gøre præcis hvad der gør MIG glad, og hvad JEG brænder for.

Nu sidder jeg her 6 måneder efter, helt blæst bagover af glæde, fordi der er så mange der interesserer sig for hvad jeg laver. Det gør mig så glad og taknemmelig.

Mit aller største ønske med bloggen er, at inspirere jer, og lave noget der interesserer jer.

Tusind tak fordi i læser med hver især, og er så søde til at give feedback! Tak, tak af hjertet TAK!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh