A LITTLE UPDATE

Hello there

En lille update fra mig

Der har været lidt stille på mine sociale medier her på det seneste, og det er jeg selvfølgelig rigtig træt og ked af. Grunden er at jeg har rigtig meget skole, her til det sidste. Denne weekend arbejder jeg fra fredag til og med søndag, så der er nok at se til..

Der sker så mange gode ting for mig, mht bloggen lige nu, hvilket jeg selvfølgelig er så taknemmelig for!!

På mandag drager jeg mod københavn, og er der hele dagen. Jeg har været så heldig, at min veninde Nikoline tager med mig, så jeg ikke er helt alene i store København, haha min stedsans er ikke noget at råbe hurra for. Dagen i Kbh. skal bruges på nogle forskellige møder, og et photoshoot med en tøjbutik ved navn ILL7 i indre københavn. Jeg glæder mig super meget til på mandag, jeg er helt sikker på, at det bliver en dag fyldt med nye indtryk, og spændende ting og sager.

Jeg skal selvfølgelig nok, pose nogle af de billederne der bliver taget, når jeg modtager dem af fotografen. Jeg er også sikker på, at der kommer et billede eller to på instagram, i løbet af dagen. Nikoline og jeg, har i hvert fald lavet en laaang liste, med cafeer, der bare SKAL besøges. Sådan er det jo, når 2 jyder endelig er i storbyen, haha vaske ægte turister.

Det var alt for nu. Vi blogges ved.
I må have en dejlig dag.

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh