A LITTLE UPDATE + Q&A

Hello there.

Længe siden jeg har lavet noget til jer, derfor tænkte jeg, at en lille update ville være på sin plads.
Som i nok ved går jeg i 3.G på HHX, og er derfor igang med de sidste eksamener, inden jeg får min hue på. Der har været så meget med eksamenslæsning det sidste stykke tid, og om jeg vil det eller ej, så bliver jeg nødt til at prioritere det, og det går desværre udover bloggen på dette punkt, i'm sorry. Men heldigvis er jeg færdig om 10 (!!!!) dage! Derefter kommer der en masse lækre indlæg, med outfits til studentergilder, mit eget studentergilde, rejser ovs. I kan godt glæde jer. Eftersom jeg ikke går i skole mere efter sommerferien, vil der også blive brugt langt mere tid på bloggen, hvilket er noget jeg glæder mig utrolig meget til.

Som det ser ud nu, mangler jeg ''kun'' 2 eksamener før jeg kan kalde mig student 2017! Jeg var til mundtlig psykologi eksamen igår, på torsdag skal jeg op i mundtlig DIO (En opgave vi har lavet, som skal forsvares), og d. 19 skal jeg op i mundtlig afsætning, hvor jeg bliver student!


Jeg skrev på mine sociale medier, at jeg ville lave en Q&A til jer, da i virker til at være glade for dem. Jeg synes det er passende at mixe den sammen med dette indlæg. Jeg har udvalgt de spørgsmål som går mest igen, både på instagram, snapchat og på min blog, så here we go;


Hvor finder du din inspiration fra?

Det er faktisk et rigtig svært spørgsmål, ikke fordi jeg ikke får noget inspiration fra nogen, men fordi jeg simpelthen ikke tænker over det, fordi jeg suger inspiration til mig ubevidst. Jeg bliver selvfølgelig vanvittig inspireret af andre Instagramere, og bloggere, det er klart, det er der jeg bruger utrolig meget tid, og jeg følger en masse inspirerende personer, som laver noget super inspirerende indhold. Udover de sociale medier, inspirerer folk på gaden mig rigtig meget. Jeg finder utrolig meget inspiration til tøj og accessoires, når jeg ser folk på gaden, idet der er så mange forskellige stilarter! Jeg synes det er super fedt at se folk gå med andet tøj end det jeg selv går i, og dette er med til at jeg får lyst til at prøve noget nyt!

1. Hvor ser du bloggen om 5 år?

Om 5 år håber jeg selvfølgelig at jeg stadig blogger og at den er i fortsat vækst! Bloggen er det sted jeg føler som mit frirum, og det sted jeg føler mig aller mest tilpas, derfor håber jeg selvfølgelig, at jeg har mulighed for stadig at lave det jeg brænder allermest for, om 5 år! Det kræver selvfølgelig, at I har lyst til fortsat at følge med.

2. Er du interesseret i motorsport?

JA! Rigtig meget. Jeg er født ind i en racer interesseret familie. Mine brødre har kørt race så længe jeg kan huske, og min kæreste er professionel racerkører, så det ligger lidt i blodet på mig. Jeg har faktisk også selv engang haft en gokart, men den karriere stoppede hurtigt, fordi jeg synes det blev for kedeligt, haha. Jeg elsker at stå på sidelinjen og heppe, hvilket jeg trofast gør hver gang jeg kan!

3. Har du en kæreste?

Ja det har jeg. N og jeg har været kærester i lidt over 2 år nu, og vi har det super dejligt sammen. Jeg kan afsløre for jer, at næste måneds takeover, bliver skrevet af ham. Det bliver skønt at få ham inkorporeret lidt på bloggen også.

4. Hvor vil du gerne bo?

Jeg vil super gerne bo i København. Jeg har altid gerne ville bo i enten Århus eller udlandet, men efter jeg har fået bloggen, og den går så fint som den gør, er jeg begyndt at færdes en del i København, og for hver gang jeg er der, jo mere forelsket bliver jeg i byen. Jeg er helt vild med de mange fine gader der er, stemningen og menneskerne. På mange måder minder København og Aarhus om hindanden, København er bare større, og der er en helt andet stemning. Jeg kan mærke i min mave, at det er København jeg skal bo!

5. Hvad skal du efter gymnasiet?

Efter gymnasiet skal jeg have mig et fuldtidsjob, for at jeg kan tjene nogle penge, så jeg netop kan flytte til København. Jeg kunne utrolig godt tænkte mig at arbejde i en tøjbutik, så jeg arbejder med noget der interesserer mig. Derudover skal jeg bruge meget mere tid på min blog, for at se hvad det kan blive det. Det er trods alt bloggen der tiltaler mig mest, og det er det jeg brænder allermest for! Jeg vil også utrolig gerne ud og rejse en del, dog ikke en 3 måneders rejse, mere bare 1 uge her, og 2 uger der.

6. Hvad sagde din familie og venner til du startede en blog?

Min familie og venner har lige fra dag 1 bakket mig fuldstændig op! I bund og grund har de helt sikkert godt vidst at det har været en lille drøm for mig, at starte en blog, men at jeg ikke havde modet til det. Jeg var utrolig bange for andre folks meninger og holdninger, og lod mig styre af det. Jeg levede i frygten for ''hvad nu hvis'' nogen vil sige noget dårligt. istedet for at tænkte ''jeg ved mine tætteste vil bakke mig op''. Men jeg havde jo intet at frygte! Det hele er gået så fint, og jeg har ikke modtaget én eneste dårlig kommentar omkring min blog! Så TUSIND TAK!

7. Hvornår synes du det er passende at starte en blog?

Jeg synes det er passende at starte en blog, når man kan mærke, at det er det rigtige for en selv. Hvis man har en lille drøm i maven om det, så er det bare med at få den startet, og få udlevet drømmen! Jeg synes ikke der er en aldersgrænse for hvornår man er gammel nok. Så længe man har lysten til det, og har noget man gerne vil ud med til andre, så mener jeg man er klar!

8. Yndlings tøj mærke

Den var svær! Jeg har ikke et konkret yndlings tøjmærke. Jeg køber det tøj jeg synes er super fedt! Dog skal det siges at mit hjerte banker for designer mærker, om det så er tasker, tøj eller tilbehør! Men jeg køber ikke blot et stykke tøj fra en designer, hvis ikke jeg kan lide det valgte style.

9. Yndlings taske mærke

Den er nem! Det er HELT klar GUCCI! Jeg elsker Gucci. det seneste år, er jeg faldet pladask for deres fine tasker, og sko for den sags skyld. Jeg har 3 tasker derfra, som jeg bare MÅ eje en dag, og jeg håber den dag kommer snart!

10. Gode råd til at starte en blog

Helt klar at tro på sig selv! Vær selvsikker, og vær tro MOD dig selv. Ikke tænk på hvad andre MÅSKE vil tænke, men følg din eget hjerte, og gør hvad DU har lyst til. Det er helt sikkert mit bedste råd.

I må have en rigtig dejlig søndag!

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh