A DAY ON A BOAT

Travel

Hello there

I Onsdags var jeg med Sara på arbejde, hvilket bestod af en båd tur på 5 timer, hvor vi blot hyggede, solede, kiggede på en masse fisk, og spiste på båden. Som i efterhånden har set mig skrive mange gange, så er Sara guide her på Fuerteventura. Derfor har hun nogle ture/udflugter om ugen, hvor jeg kan tage med, hvis jeg har lyst. Denne uge har jeg arbejdet en del herhjemme, så jeg trængte til at komme lidt ud, og eftersom turen var på en båd, sagde jeg selvfølgelig ikke nej! Jeg elsker at befinde mig på en båd. Som i ved, elsker jeg havet, jeg synes simpelthen det er det sted, jeg kan slappe aller mest af. Når man kan høre bølgerne, og vandet suse, det er så utrolig tilfredsstillende og afstressende!

Vi hoppede på båden omkring kl. 11, og var i land igen kl. 16.00. Turen gik til en lille ø, hvor man kunne komme på land på, og udforske øen i små 2 timer, hvorefter båden ville sejle tilbage til vores egen havn i byen. Sara og jeg besluttede os for, at blive på båden, så vi kunne skyde nogle fine billeder, her til bloggen og til Instagram. Sara er den bedste at have med rundt, da hun altid selv spørger, om hun skal tage billeder! Det er virkelig rart. Nogle gange kan det godt føles til anmassende, hele tiden at spørge om tid til billeder. Så der er klart top point til Salle.

Ude på vandet var vandet SÅ klart, at man kunne se alle de små fisk. Der var en masse ude at snorkle, for at komme helt tæt på fiskene, meeeeen Salle og jeg blev dog på båden. Vandet var ret koldt, så vi foretrak at kigge på de andre, haha.

Turen var helt fantastisk! Jeg håber snart det bliver lidt sommer derhjemme, så muligheden også byder sig derhjemme på en båd. Let's see

Nu vil jeg få pakket mine sidste ting fra huset, og komme lidt ud i solen. Mine forældre kommer senere i dag, så den sidste uge, bor jeg på resort med dem. Det bliver super hyggeligt, at holde en uges ferie med dem også.

Må i have en dejlig torsdag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
Eeeej hvor ser det bare skønt ud!! 😊
nouw.com/frurosendahl