5 TING JEG SER FREM TIL

Hello there

Ej hvor er vejret dog bare dejligt her for tiden! I dag har jeg siddet på teresse hele formiddagen, og læst til eksamen. Når man nu er nødt til at få læst, er det så dejligt, at det kan ske ude i solen! Jeg ser virkelig frem til, at jeg ikke skal læse mere, men bare kan nyde solen. Jeg vil nu fortælle om 5 ting jeg virkelig ser frem til

København
I morgen tager N, hans bror, hans kæreste og jeg en dag til københavn. Vi skal hente N's nye bil, og bare hygge os i det forhåbentlig gode vejr. Senere på dagen skal jeg til et Sephora event, og derefter skal vi have os noget lækkert aftensmad, og så hjem til Aarhus igen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme til København igen, jo mere jeg er der, jo mere vild bliver jeg med byen!

Tysk afsluttet:
På onsdag skal jeg til skriftlig tysk eksamen, og jeg glæder mig ufattelig meget til, at jeg er færdig, og går ud af døren, velvidende at jeg ALDRIG skal have tysk mere! Det bliver så fantastisk.

Student:
I forlængelse af det sidste punnkt, så glæder jeg mig helt ubeskriveligt meget til, at jeg bliver student d. 19 Juni! Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg er allerede i fuld gang, med at planlægge alt der skal planlægges med studenterfest, selve dagen, og aftenen. Endelig efterlad en kommentar, hvis i vil læse om noget af det, eller om næste år.
Jeg glæder mig også super meget til studentertiden, det bliver simpelthen så sjovt!

Milano:
Jeg mener jeg har nævnt det for jer før, men min familie og jeg elsker virkelig Italien. Hver sommer tager vi til gardasøen, for at holde sommerferie, og vi nyder det lige meget hver år. Udover gardasøen, har jeg også været på Monza 2 gange, for at se Formel 1 med min mandlige del af familie. Med min klasse i 2.G besøgte vi Rom på vores studietur, hvilket også var en super fed oplevels. Denne sommer skal min familie og jeg selvfølgelig også til gardasøen, men inden tager N og jeg et par dage til Milano, og det glæder jeg mig virkelig meget til! Jeg har så længe gerne ville besøge Milano. Jeg synes virkelig det er en smuk by, og har kun hørt godt om den.

Min fødselsdag:
Selvom jeg næste gang (15 August) bliver 20 år, så glæder jeg mig stadig som et lille barn! Jeg går helt vandvittig meget op i fødselsdage, både min egen, men også lige så meget andres. Jeg elsker det simpelthen! Jeg elsker at have en dag helt for mig selv, det er så fedt! Selvom jeg bliver 20 år, så glæder jeg mig stadig virkelig meget til gaverne også, og kan faktisk aldrig sove dagen inden min fødselsdag. I min familie vægger vi hinanden med morgensang, og jeg vågner altid laaang tid før, mine forældre kommer og synger, fordi jeg er så spændt. Det er jo ikke fordi jeg ikke ved hvad der kommer til at ske, eller at der sker noget fuldstændig vandvittigt, jeg glæder mig bare altid! haha

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, og har nydt det gode vejr!

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh