Fashion & lifestyle

5 INSTAGRAMMERE I SKAL FØLGE #2

Hello there

I dag kommer det igen til at handle om instagrammere, der fortjener lidt mere opmærksomhed. Jeg synes det er vigtigt at rose folk der gør det godt, og det er lige præcis hvad dagens indlæg kommer til at gå ud på. De nedenstående 5 piger, synes jeg personligt, gør det super godt, og fortjener så meget opmærksomhed som overhovedet muligt. Det er nogle piger jeg dagligt følger, både når selv de ligger noget ud, eller når jeg søger på dem, for at blive inspirereret af deres profiler. De formår at give mig fornyet inspiration til alverdens ting.

Følger i selv nogle af dem? Og hvem synes i gør det godt?

Kisses M


Malina Kragmann

Malina har jeg fulgt i noget der ligner 2 år, og jeg elsker stadig at følge med. Hun er super godt til at tage de smukkeste outfit billeder, hvilket er dem jeg får mest inspiration af. Jeg elsker den måde hun redigerer sine billeder på, fordi de ser så perfekte ud, på en ikke redigeret måde.

Udover det, kan vi ikke komme udenom at hun er en virkelig smuk pige, hvilket selvfølgelig også løfter hendes profil.

Jeg synes helt klart alle burde følge Malina

I kan finde hendes instagram HER


Cecilie Slemming

Cecilie var faktisk en af de første instagrammere jeg fulgte, som jeg ikke kendte. På samme måde, var hendes blog også den første jeg fulgte fast med i, hvilket jeg stadig trofast gør.

Cecilie tager de mest fantastiske billeder. Der er super mange ferie billeder, hvilket får mig til at crave efter ferie igen. Hendes instagram er rigtig ren i sit udtryk, og på ingen måde forvirrende, hvilket gør det til en leg at følge med.

Hende synes jeg i skal smutte forbi og kigge på.

I kan finde hendes Instagram HER


Amanda London

Amanda følger jeg utrolig trofast. Jeg elsker hendes feet, idet det er så farverigt på en nedtonet måde. Hendes billeder fanger mig altid, og det ender ofte med der er efterladt en kommentar fra mig på hendes billeder, fordi jeg bare ikke kan lade være med at vise min begejstring for hendes billeder.

Amanda er en af de få personer jeg kan blive glad af at se billeder af, fordi hun er så smilender på sine billeder, og det smitter. Det er så fantastisk! Hun fortjener helt klart mere opmærksomhed.

Hun er helt klart et follow værd

I kan finde hendes Instagram HER


Josefine H.J

Mon ikke i alle kender til josefines smukke Instagram? Hvis ikke i gør, er det på tide at i finder jeres mobil frem, og søger på hende. Hun er helt klart den der giver mig mest inspiration, når det kommer til ferie billeder, idet hun stort set altid er på ferie. What a life!

Josefine har en meget nedtonet instagram, som på nogle billeder, kan ligne en gammeldags film. Jeg er SÅ vild med det. Hun har det smukkeste ansigt, og den pæneste krop. Der er ikke noget at sætte en finger på.

Josefine poster billeder flere gange dagligt, og det der går igen på alle billeder, er selvfølgelig den nedtonede redigering, men ikke mindst hendes små poetiske tekster, som jeg virkelig elsker!

Jeg vil anbefale ALLE at følge hende. Hun giver ihvert fald mig fornyet inspiration hver eneste dag.

i kan finde hendes Instagram HER


Ella Karberg

Sidst men bestemt ikke minst er der Ella. Ella har jeg fulgt i 3 års tid efterhånden, og jeg elsker det stadig.

Det jeg er rigtig glad for på Ella's profil er, at den er så blandet. Hun poster utrolig forskelligt, og det er jeg stor fan af. Dog er der mange ferie billeder, som i ved jeg elsker rigtig højt. Hendes feet er meget sommerligt, glad, og ikke mindst farverigt ligegyldig årstid.

Hendes profil kan jeg sagtens finde på at søge på, hvis ikke jeg har set nye billeder i et par dage, eller jeg skal på ferie, og mangler lidt inspiration til gode billeder.

Noget jeg elsker ved hendes profil er, at man kan mærke hun er helt sig selv! Det burde alle være

hendes Instagram kan i finde HER

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @mettehogh