5 INSTAGRAMMER I SKAL FØLGE!

Hello there

I dag kommer det til at handle om instagrammere. Det bliver nemlig et indlæg, om de 5 instagrammere jeg dagligt følger med i! Når jeg skriver dagligt, skal det forståes på den måde, at jeg dagligt søger på dem, hvis ikke de har lagt noget ud. De her 5 piger synes jeg helt klart fortjener mere opmærksomhed, de er virkelig dygtige, og giver mig dagligt, fornyet inspiration.
Jeg håber i kan bruge dette indlæg, til at finde nye instagrammere, i kan kan følge, hvis ikke i følger dem i forvejen!

I må have en dejlig dag
Kisses M

Amalie Hoelgaard.

Jeg har fulgt med i Amalies liv i snart 5 år, og jeg har nydt hvert eneste år. Amalie har i alt den tid, jeg har fulgt med, postet utrolig fede billeder. Hun er virkelig godt til at blande sine billeder, så det ikke bliver for ens, og så har hun de mest fantastiske farver på sine billeder! Man bliver i så godt humør, af at følge med hos Amalie.

Der er utrolig mange rejse billeder, hvilket jeg ELSKER! Jeg elsker selv at rejse, og ikke mindst at få inspiration til nye rejser. Hvis du står og skal på ferie, så tjek lige Amalies instagram ud. Der kan jeg love jer for, at i kan få pakket kufferten i en fart!

Ilirida Krasniqi

Iliridas instagram stiftede jeg bekendtskab med, via Sandra Willer tror jeg det var, for flere år siden. Jeg har siden da fulgt flittigt med. Der er et eller andet over Iliridas instagram, hun poster rigtig gode billeder, men det er ikke der hun skiller sig ud fra de andre. Hun er virkelig meget sig selv, igennem sine billeder, det er tydeligt at mærke, og det elsker jeg når man kan mærke! Noget af det jeg bedst kan lide ved Ilirida er, at hun ikke udstråler, at hun tænker over hvad andre tænker! YOU GO GIRL! Hun poster ofte billeder, hvor hun er let påklædt, f.eks hvor man kan se hendes boobs, gennem en gennemsigtig trøje. Det er jeg helt vild med! Det jeg vil frem til er, at hun poster billeder HUN synes er fede, og ikke tænker over, hvad andre mener er for blottende.

Jeg synes helt sikkert i skal tjekke hende ud. Det vil i ikke fortryde.

Nanna Krautwald

Jeg har før nævn Nanna i en forbindelse, som denne. Det var dog i interviewet jeg lavede med Sofia Zubair.

Nanna har jeg først fundet på instagram for lidt over 1 år side. Men jeg har elsket at følge med. Nanna poster simpelthen de fineste billeder. Hendes billeder er altid i den pæneste redigering. Hun ser altid fantastisk ud! Nanna er så god til at inkorporere mange smykker i sine outfits, og det er så rart! Jeg er selv typen der ikke kan gå udenfor en dør, uden smykker!

Udover smykker, har Nanna en del tatoveringer, som agerer som smykker på den måde Nanna tager sine billeder på. De er simpelthen så fine til hende, og de er blevet en stor del af hendes instagram.

Maria Kragmann

Mon ikke i alle kender Maria?
Maria er klart den instagrammer jeg følger allermest! Hun er så inspirerende i sin måde at instagramme på. Hun poster utrolig mange billeder af sig selv, men det bliver aldrig for meget, idet hun er så god til at variere sine billeder.
Maria poster også rigtig mange cafe billeder, hvilket altid er så dejligt, så man kan finde ud af, hvor der er instaværdigt at tage hen ;) Sådan ved jeg mange har det, haha.
Noget af det der kendetegner Maria, er helt sikkert hendes tan, hvilket er noget jeg ved mange piger misunder hende for, inklusiv mig selv, hehe.
Udover hendes tan, kendertegner Marias outfit billeder hende super fint! Hun poster næsten dagligt nye outfit billeder, både på instagram, og på sin blog! Jeg elsker virkelig at følge med her, og hun giver mig utrolig meget inspiration!


Anna Astrup

Anna har jeg fulgt i lidt under 1 år, og jeg har nydt det. Anna er blogger ligesom jeg selv, her på Nouw, der følger jeg selvfølgelig også meget med. Anna poster super forskellige billeder, derfor bliver det aldrig ''kedeligt'' at følge med. Hun poster rigtig mange ferie, og mad billeder, og det er lige noget for mig. Hvis ikke i ved det, er jeg virkelig madglad, og ikke mindst afhængig af sol og varme lande!

Anna er rigtig god til at fange ''kedelige'' locations, og få det redigeret, så det bliver on point! Det synes jeg er super fedt at se!
Synes klart i skal tage et kig på hendes profil!


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh