5 DAGE I ECUADOR

Hello there

Som i nok ikke har kunne undgå at se, har jeg været et smut til Ecuador - Quito. En destination jeg ikke havde regnet med jeg ville komme til, og nok egentlig heller aldrig havde ''drømt'' om, den har i hvert fald aldrig stået på min bucketlist. Men muligheden bød sig, da jeg skulle til Miami for at besøge en god ven, og han kommer fra Ecuador, og der pludselig var kommet nogle vigtige møder derovre. Så vi besluttede at tage afsted sammen.

Vi var afsted i 5 dage, hvor vi boede i hans families hus, hvilket var simpelthen så fint! Jeg fik oplevet så mange fantastiske, og ret surrealistiske ting, som jeg aldrig troede jeg værgen ville opleve eller se, i hele mit liv. Hele turen var helt fantastisk! Det var en hård tur, i den forstand at vi lavede så mange ting hele dagen, så så mange crazy ting, og hele tiden var ''på''. Vi havde et filmhold med os over alt, da der blev optaget nogle ting til national tv i Ecuador.

Grundet at Ecuador er et meget fattigt, og rigtig kriminelt land, havde vi vores egen vagt med, hvor end vi ville hen. I starten synes jeg det var ret ubehageligt, at vi ikke kunne gå nogle steder alene, og jeg følte det utrolig unødvendigt. Men til sidst var det helt normalt, og jeg fandt hurtigt ud af, at det var for vores egen bedste, så jeg blev faktisk rigtig glad for det.

Som jeg skrev havde vi ret mange ting vi skulle lave på turen. Vi var til en helt masse møder (jeg har filmet en Vlog derfra, hvor jeg fortæller mere om det hele), en masse frokost og dinner aftaler med både møde personer, og en helt masse familie. Min ven kommer som sagt fra Ecuador, og hans familie bor der stadig, så vi var rundt og besøge dem alle. Det var så hyggeligt at møde dem alle, og se hvordan de bor, osv. Ofte var vi ude at spise på restauranter, eller hjemme ved familie medlemmerne, hvor vi spiste lokalt mad. Jeg har smagt så meget sjovt mad, som jeg slet ikke vidste eksisterede, haha. Noget af det kunne jeg lide mere end andet, men især deres frugt var jeg helt vild med. Alt frugten var så eksotisk, og virkelig sødt og nærmest overmodent, det var SÅ lækkert !!

Som sagt har jeg filmen hel turen til en vlog, som kommer ud på næste torsdag, så den kan i godt glæde jer til. Deri forklarer jeg en helt masse mere, fortæller om nogle uventede besøg vi havde i huset (!!), viser jer mere mad, mere kultur, og natur osv. Jeg håber i vil se med.

Nedenfor har jeg lavet nogle kollager med en helt masse billeder fra turen!

Må i have en dejlig tirsdag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Det lyder da til at have været en hel vild tur! Må lige et smut forbi Youtube, og se vloggen med det samme! 😍
nouw.com/bylauradenis
Vandaya Jewellery,
Hvor ser det lækkert ud og spænende at følge med i dit eventyr på bloggen og youtube! 😊 Lyder vildt med chokolade med oliven, det må prøves en dag 😊
www.vandaya.com
Ida Klitsgaard
,
Jeg elsker alle dine billeder! de passer virkelig godt sammen
Sif,
Hold da kæft, hvor ser. det bare godt ud!!
www.giraphaella.dk
Henrietteingwersen,

Første gang du ser din youtube rejsevlog, og det er meget vildt eventyr. Glad for, at jeg kan finde din blog her. 😊

norfly.dk/
Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Julia H,

Wauw, det ser virkelig lækkert ud. Det ryger på bucketlisten 🙏

www.studenterkjoler.dk/

Instagram @mettehogh